Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Tiéden szar a spoiler,kurvára elõredõl (én legalábbis úgy veszem észre..meg vannak hibák)
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Am reggelt! 😄
Subaru Impreza & Hummer

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
esetleg a belsõt nem akarod olyanra csinálni? <#awink>#awink>
#97266 és #97265: jó gépek fiúk! <#eljen>#eljen>
és a képek:
tompítottal:
refivel:
Blum köszi a konvertálást😛<#puszis>#puszis>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Csak patch-ben van integrált zenelejátszó.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
láttam van itt néhány skinmékör esetleg valaki nem tudna linkelni nekem egy olyan kb 200x200-as wabis napocskát 😄 mert amit találtam az kicsi és akármilyen progival nagyíton a végén kibaszottul széteszik szal ha valaki dobna eggyet azt megköszönném😉
#97252 kurvaszépgép nem tervezed hogy majd kiadod vmikor? <#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php