Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösszönöm a választ elõre is! :-)
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
/█\\ Π WWW.V8POWER.NL cb:Norbi
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Hát kész lett a volvo. Nemsokára ingame képeket is töltök fel. Egyébként ha van igény a kamionra, akkor akinek kell, írjon pm-et, és küldöm. 😊
GTS
A guli mod az mi? <#vigyor5>#vigyor5>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Pistike:Kéregetni az utcán kell!Itt keresgetni!
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
Kurszk-Moszkva között:valahol😄
Moszkva-Novgorod között valahol
tolatok rampára:
késõbb megyünk tovább<#idiota>#idiota>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
×KamcsiS×

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB: Kis Lámpás Jimy
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
#97348:Neked is köszi nekem is bejönnek ezek a megoldások azért kértem hogy csinálja meg Blum
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
★ G E R Y ★
Elmentem bejáratni...Kijev és Kurszk között találkoztam Blummal õ is ugyan oda megy ahová én... így Kurkszban kivesszük a pihenõnket és fél 5 felé go tovább😄
elõröl:
hátulról:
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
bannerba van 4 link,tessék keresgéllni...miis onnan tudunk csak adni,találld már fel magad<#wilting>#wilting>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]