Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
DD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#97746: Thx! A Realos kell oda hidd el nekem😛 Inkább mint egy Barcás...<#levele>#levele>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Elsõ ZMod-os munkám, egy MAN Tgl. Változtatások: a fülkén belül, az asztal, zászlók, felsõ ágy, függöny, újságok, kívülrõl a két antenna és a légterelõ. Egyenlõre ígymarad, ha lesz még 5letem rakosgatok bele dolgokat. (Nem Májkit utánzom<#idiota>#idiota> ...még mielõtt nekemesnétek ezzel)
A belsõ:
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
elõre is köszi aki segít!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
к.ιηтнуα.
CB: Kis Lámpás Jimy
#97709:még egy valami,szerintem nem kell 2db "vicces" kiírás,szerintem untig elég 1is...vagy legalább valami más színnel rakd fel<#kacsint>#kacsint>
к.ιηтнуα.
GTS
CB: Kis Lámpás Jimy
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.