Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi equipo favorito: Real Madrid
The Truck Is My Life
#98551: Úgy e
#98552: Én ne m tudom nekem is úgy mondták én nem láttam semmit háttal álltam az egésznek 😄
The Truck Is My Life
Mazsi: Fél év kb ha csak egy kis kcsg nem adja ki..
Luspy: Hányszor volt már,hogy itt a világ vége:GxD
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
The Truck Is My Life
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
...:::|Supermoto is life |:::..
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Valaki legyen szíves és linkeljen be egy jó mappot. Mert megint elkezdem a játékot.
Ja és ha van olyan patch vagy valami amivel normálisan 6 sebességes lesz a kamion azt is belinkelhetnétek. Elõre is köszönöm

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
tenyleg ilyen nehéz?
segitsetek a pótkocsival kapcsolatban mégegyszer leírom aki nem telálnál segitséget kérek na az a baj hogy amikor belépek a játékba bele megyek a mentésekbe kiválasztom a mentést bemegyek az árufelvevõhöz az eurogoddis-be rámegyek a nylra és maikor kiakaromválasztani hogy mit szálitsak kilép az egész játékbol segitsetek köszönöm
Elkezdtem ezt a Scania-t csinálgatni meg megcsináltam normálisabbra a zászlót akinek kell használja egészséggel!

The Truck Is My Life
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
am<#eljen>#eljen>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Valaki segitsen berakom a mosmappába a kamionpótkocsikat scs-fájlba és amikor ott vagyok a nyínál hogy kiválszam a rakományt kilép az egész játékbol köszi ha valaki segit fontos lenne örök hálám fog ûldöznii ha valaki segit 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Blum többet nem találtam ami jól nézki,csak ami a merciéhez hasonlít:S
к.ιηтнуα.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
к.ιηтнуα.