Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
к.ιηтнуα.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
к.ιηтнуα.
| #98840 utánzósxDDD de nembaj,én majd csinálok Langendorf sóderos pótot^^
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
к.ιηтнуα.
am jó éjt mindenkinek! <#integet2>#integet2>
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Guté náht!😊
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
к.ιηтнуα.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Luspy:kiváncsi vagyok reggelre h mekkora lesz,remélem nem nagy mert nincs kedvem lapátolni<#idiota>#idiota>meghát akkor nem lehet mocizni..😞
к.ιηтнуα.
tompítottal szembõl:
refivel szembõl:
így látszik a szekrény is😛
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

The Truck Is My Life
#98775: Nagyon zsír a szerelvény. Grat.
Valaki nem tudna nekem egy SAF kerék packról linket adni? 2 fajta SAF kerék volt benen csak most nem találom sehol. Vagy valamilyen normális normál SAF kereket linkeljen valaki. elõre is nagyon köszönöm
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Highpoly akart lenni. 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ez kész. Jó éjt!<#integet2>#integet2>
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
#98811: Aszem ám és mi van ha be is indítja 😄
The Truck Is My Life
Bazsa az biztos😄Truck Of The Year 2011<#idiota>#idiota>
к.ιηтнуα.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!