Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Valaki linkelne egy olyan hûtõs pótot ami 100% hogy megy mega mix mapon? Köszi
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
★ G E R Y ★
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
The Truck Is My Life
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Blum: Már nem tudom honnan van melyik az de mindjárt felrakom a details vagy MSN. Ha az utóbbi írj egy PM-et ha nem akkor várj egy kicsit : )
Oké RS :S
The Truck Is My Life
PNG-bõl max 800x600-ast, JPG-bõl max 1024x768!
Köszi!
Utólag is Boldog ujj évet kivánok mindenkinek!
Más részt hoztam két képet:
További szép estét mindenkinek!
Scania V8
Betudnád linkelni ezt a modot ami lecseréli a lerakónál a helyet erre a két fehér jelzésre?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
és a pót

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Este üresek az utak 😄
Gyere gyere gyere gyere még egy kicsit JÓ! 😄

The Truck Is My Life
ez lett a sztálj a fórumokban <#gonosz1>#gonosz1>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
A beszúrt képek nagysága ne legyen nagyobb 800 X 600-as felbontásunál !
★ G E R Y ★
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
15 perc pihi és go tovább
Kinyitom a hátulját
Itt töltöm a délutánt és egyben az egész napot
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
@ atikahsuperstar.picturepush.nl

The Truck Is My Life