Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az a kérdésem, h be lehet-e állítani vhol, hogy amikor az F2-vel bekapcsolom a tükröket, akkor azt ne tüntesse el akkor, amikor belátszik a képbe a külsõ tükör?
16:9 -ben a bal tükör sarka mindig látszik, ezért eltûnik a bekapcsolt tükörnézet. Viszont a belátszó külsõ tükör sarka alapból kevés ahhoz, h lássak is benne valamit.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Más: ha valaki tudja hogy ezt a Volvot honnan lehet letölteni akkor legyen szíves és írja le, vagy szúrjon be egy linket róla... elszállt az összes létezõ modom a géprõl, és gõzöm nincs hogy honnan fogok jónéhány dolgot újra beszerezni...
Tehát róla volna szó...
Teljes mértékben egyetértek veled ill. LezFiddler hsz-ével is, és csak biztatni tudlak ill. a HG-t is, h minden olyan embert azonnal bannolni kell aki itt "izmozik", h õ hány éves meg hasonlók! Istenem, csak röhögni tudok, h vki itt veri magát, h õ más lassan 16 vagy épp 17 éves lesz és, h õ neki ne szóljon be senki mert õ már mindjárt felnõtt! Ez egy kész vicc... És akkor mit mondjanak azok akik 10-15 évvel idõsebbek õ náluk is?
Mind1, a lényeg, h az ilyeneket csírájában kell elfolytani, és szemrebbenés nélkül kibannolni, akár a topikba járók 40-50%-át is, mert sajnos azt kell, h mondjam a tegnapi balhéban az ide írók (és szándékosan nem látogatót írok, mert pl. attól, h vki nem ír be ide percenként vagy épp naponta, az nem jeleni azt, h nem olvassa a topikot) többségének én bant adnék és aki alreggel jött ide annak meg örökös bant. Én nagyon remélem, h a GTS topikba vasszigor lesz és LTomi könyörtelenül írtani fogja az olyanokat mint akik itt a többséget képviselik!
Kíváncsi leszek, h ma hányan fognak beírni a tegnapiak közül, majd abból látszani fog, h ki kapott bant ill. ki nem. Sõt én még egy szégyenfalat is csinálnék, h mki lássa kik azok akik itt a notorius szarkeverõk!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
http://apps.volvotrucks.com/truck/3dtruckconfigurator3_1/all/main2.asp
Csak IE alól megy
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Ha nem is írok minden nap de gyakran látogatom a topikot, tehát mondhatni, hogy benne vagyok a sûrûjében!
Úgy veszem észre, hogy leginkább azok a srácok keltik itt a zavart, akik más,- hasonszõrû fórumban, fórumokban honosak! ( Azt, hogy ez nekik miért jó, nem tudom.)
De!
Ha egy vagy több ilyen személy idelátogat és szítja a tüzet akkor a kedves topik társaknak nem kéne reagálnia! ( Gondolkodjunk!!! )
Ki a retket érdekel, hogy ki-, mennyi idõs! Ez a topik nem errõl szól! Ez egy játék!
Itt szorosan a játékkal, annak lelkivilágával kell foglalkozni, segíteni a másiknak mert mindenki "láma"-ként született!
Ezeken kívül pedig felhívnám a figyelmet arra a nem elhanyagolható dologra, hogy aki egy nyilvános oldalon ( legyen az internet vagy írott sajtó ) korlátok nélkül kiadja magából amit éppen gondol ( ha csak hülyeségbõl is ), lehet, hogy hitelét veszti! ( Elõbb vagy utóbb de valószínû! )
Hidegvér!
DIESEL DOG! Neked pedig több erõt ( idõt ) és kitartást kívánok!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Az a gáz, hogy minden kis szaros idetéved, mert azthiszi õ a jani.
Most banoltam vagy 10 embert de lehet, hogy lassan már ez sem elég. Csak az a baj, hogy a normális emberekkel csesznek ki ezek a szarcsiombókok.
Nem értem, hogy miért kell folyton a balhét csinálni. Degenerált banda. Ez a topik valahogy mindig is egy szemét gyûjtõ volt a degenerált elemek számára akik valamiért mindig megtalálták ezt a topikot. (régi játék, kicsi, könnyen letölthetõ, hülyegyereknek meg csak ez számít).
GYÁSZ!
Þór vígi þessi rúnar
www.szobi.picturepush.com
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Tisztelet a kivételnek, már HA van, de ez a társaság egy neveletlen, gyermeteg, idióta kupac. Mit gondoltok magatokról? Mit képzeltek? Milyen felnõtt lesz belõletek? Szálljon magába mindegyik és gondolkodjon el rajta.
Ez a nyamvadt játék fog nektek enni adni? Ebbõl fogtok megélni? Mégis milyen hozzáállás ez?!
Degenerált banda........
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
( Hát ha már lehet meg szûnik ez a fórum akkor a sajátomon ami nem csak ETS remélem néhányatokal találkozok majd. )
ITT
On:
The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
jújj de jó itt se voltam😛
Am ha törlik, vlameik ***** nyit újat:S
úgyhogy nincs menekvés😄
I met God. She's black
Ja és nincs apelláta, kérvényezni fogom a topik törlését...
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
A map-szerkesztõvel lehet eltüntetni és javítani!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)