Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
#99954,#99956,#99969,#99977,#99983,#99988,#99990-Szép gépek grat mindenkinek!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

#99990: A tied is nagyon szép füleg a háttérben az a hegy nagyon jó szerintem<#eljen>#eljen>
#99988: Jó lett ez is. Grat neked is 😄
Üdv mindenkinek!!!
Végre kész lett. 😊
A kitartó segítségért, és a játékba konvertálásért köszönet Félembernek!
Vélemények jöhetnek!<#wink>#wink>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Hol leledzenek ezek az FLT fájlok?
Nekem ismeretlen!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
к.ιηтнуα.
Mercedes MP3
Ha bírsz!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Linket kaphatnék?

к.ιηтнуα.
Kerestem 3 oldalon is eredmény nélkül, mivel az összes filefrontos linket törölték...
Most töltöm a képeket fel mert talán megjavult a netem íme:
Vilnius-Lviv
Lviv-Prága
Prága-Varsó
Vilniusba rakodtam:
Itt pihi!!
Még1 pihi!!
Tolatok a rámpára!!
Én búcsúzom és Jóéjszakát kívánok minden kedves fórumozónak!!!!<#wave>#wave><#fogmosas>#fogmosas><#oooo>#oooo>
Ja és vélemények jöhetnek !!!😊
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
:) Semmi okosság :P
Sajnos a Tgl nem jutott el a játékba konvertálásig<#rolleyes>#rolleyes>. Most ezen a DAF-on dolgozgatok. Az az igazság nem nagyon rakosgattam rá semmit a skinen kívül, inkább leszedegettem a felesleges dolgokat. Remélem ez már eljut a játékig <#wink>#wink>
[nagyon baró lett a géped mostmár<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>]
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*