Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit átfestettem a gépet!Szép estét mindenkinek!
Subaru Impreza & Hummer

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
tudom off de azért megkérdezem itt is hogy nicns e valakinek ncorra vagy majomra meghívója? torrent oldalakrol van szó télleg bocsi az offért csak gondoltam ittis megkérdezem!
ha lenne valakinek azt nagyon megköszönném adnák helyette beload meghívót vagy diablotorrentes meghívót vagy valami ets-es cuccot is mondhat mert van 2és fél giga cucc a gépemen ami csak ets 😄 és ha valami megtetszik hát vidd 😄 csak cserébe vádj hozzám egy meghívót !!!
még1000x bocsi az offért
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
★ G E R Y ★
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Errõl a pótról tudnátok nekem adni egy linket:
Elõre is kösz!!!XD
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
GTS
#101055: Szép szerelvény ez is 😄
#101024: Grat. Szép Scania lett. 😄

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
Mit lehet egy póton tuningolni?
ha valakinek van ideje és kedve nem "tunningolná" fel egy megás schmitz pótkocsit?
köszi
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.