Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#102195: jól mutat. <#taps>#taps>
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
★ G E R Y ★
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
102197 : aki tud az tud, amúgy most menj már ki egy kocsival mászkálni az utakon és utána állj be vele pl egy 10 fokos fûtött garázsba, szinte csillogni fog a kocsi, fõleg ha metálszürke.
★ G E R Y ★
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
★ G E R Y ★
Segítséget szeretnék kérni.
Csinálunk egy kamiont Sipivel , de amikor kiakarom próbálni , töltésnél kifagy.
Ezt írja ki:
c:\devel\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(446): ??A?$array_t@V?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@prism@@@prism@@QAEAAV?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@1@I@Z: Index outside array boundaries.
Mi lehet a probléma?
Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

#102177:Most nem értem elõb belinkelted most meg kéred h én linkeljem be neked am nekem küldték nem linkbe kaptam.
#102180:Nekem ugy nem tetszik nekem így pont jo de hát ízlések😄
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Szép estét mindenkinek!Kicsit alakitottam a gépen.Útban Olaszország felé.Sziasztok!<#wave>#wave>
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Amúgy Hello skacok<#wave>#wave>
к.ιηтнуα.
GTS
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"