Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Indulás Párizsbol
Hajnalba tovább
Lyonba kinyitom a hátulját és szednek is lefele
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Ráadásul ezen mi a skin? Rávágtál egy képet,aláírtál valamit,aztán annyi. <#wow3>#wow3>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bocs csak kihagytam.
A Schmitz S.Ko-t lehet skinezni?
Valaki nem tud egy dobozos pot linket?
Elörre is köszönöm!
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
GTS
De köszi
Senkijj😄
De van még javítani való rajta
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy lehet kormánnyal játszani, mert nekem sehogy sem engedi. Beállítom, hogy menjen a pedál a controller-nél és a keyboard-ba látja a kormányt csak akármire megyek pl. gáz, vagy fék, nem érzi hogy nyomom a pedált. A kormányt is hiába forgatom semmit nem reagál rá.
Logitech g25-m van. Eddig minden játékban tudtam használni. Ha valaki tudna segíteni az jó lenne😄
Köszi
Senkijj
#102811:Neked is köszi
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Másik:Valaki nem tud egy dobozos pót linket.
ez akar lenni
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Lenne két kérdésem az egyik:A Schmitz S.Ko-t lehet skinezni.
Másik:Valaki nem tud egy dobozos pót linket.
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Nem tud valaki Scania 6X2 linket de nam az alap de nem is tuningosat ,volt régen nekem de nem találom és az oldalt se 😞
1.3 tapasz
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
...DREAM TEAM...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Látom nem változott itt semmi,mindig akad valaki aki csinálja a cirkuszt.
Tescobetyár kb 1 éve megcsinálta ezt a skint és ki is adta csak sajnos egyesek visszaéltek vele így leállt a projekt,(nem adott ki utána már semmit).Nem értem miért kell veszekedni,hogy kinek milyen Cég vagy Vállalat festése tetszik.
Menjetek el oda dolgozni és rájöttök,hogy milyen egy szánalmas cég,aki teheti otthagyja.
...DREAM TEAM...

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Blum: Azért mert valaki nem rakja fel a munkáit egy fórumra lehet, h tök jól eldolgozgat magában. Nem?
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
trucker.darkbb.com-ra gondolhatsz.
TDU NICK:anudis0000[hun]
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Itt mindig veszekedés van a "nagyfiúk" között.
Milyen érdekes hogy állandóan a hozzám hasonló korúak csinálják a balhét?!Igaz én nem csináltam még sose és nem is fogok mert már nem játszok egyik játékkal se.
Am miez hogy megszablyák egyesek hogy ki mivel mehet/nem mehet?!Mi közöd van hozzá neked 'sjani1995' hogy a többi mivel megy?!Ha õ Wabis géppel akar akkor azzal megy!
Na mind1 inkább nem írok többet, csak olvasok és jókat röhögök! <#vigyor>#vigyor><#vigyor0>#vigyor0><#mf1>#mf1><#vigyor3>#vigyor3><#beka2>#beka2><#circling>#circling><#wink>#wink><#action>#action>
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Persze ezzel nem arra célzok,hogy aki már itt sok,szép munkát bemutatott,annak bármivel is nagyobb joga lenne a lenézéshez...