Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robertoo21

festegettem én is...még a pót elkészül hozzá a héten remélem. Modell by: Hexenking

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

melory80

Szép napot mindenkinek.Gratulálok a munkákhoz.Íme egy régen kinézett festési alany, Amit most tõlem telhetõ módon megfestettem.

HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63

vadkamionos
Üdv!<#integet2>

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Jó reggelt!
Nagyon jók az összes skin grat mindenkinek!<#wow1><#eljen><#taps>

bullseye9
USSR Mod 1.4 FULL by MODSBUILDER & AGP Team

LETÖLTÉS (depositfiles)

bullseye9
Csaoo, Zoli, igyekszünk.
Nos, igen, ahogy Wanlo is elmondta, adott a lehetõség egy normális, kulturált topichoz, szerintem sokan azért is nem írnak ide, mert szinte bármibe bele lehet kötni-és ez sajnos sokszor meg is történik. Ez csak egy játék, aminek az lenne a célja, hogy szórakoztató legyen, a szabadidõ megfelelõen el lehessen tölteni, a játék fórumának pedig a játékhoz kapcsolódó dolgokról kellene szólnia, szerencsére az utóbbi hetekben kezd ez az irány érvényesülni.
Elnézést a hegyibeszédért, legyen mindenkinek szép napja. <#dumcsi>

hey srácok! dobna valaki egy orosz modot. elõre is köszi!

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don\'t.

wanlo
Elköszönök,mindenkinek jó éjszakát!

...DREAM TEAM...

wanlo
Igen az,már nagyon unom ha csak a vérszívás megy a fórumon,lehetne ez is egy normális Topik de ez csak álom sajnos.Mindig lesznek ügyeletes balhémanok.

...DREAM TEAM...

R420
Nah szép ez is,Anaheim féle hûtõrács?

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

wanlo
Most már be fog jönni,frissítés után.

...DREAM TEAM...

R420
Schawrzmüller képe nem jön be.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

wanlo
Nem terveztem,hogy kiadom mert nagyon sok munka volt vele.Majd egyszer lehet kiadom mikor találok egy másik szépséget.
Tovább is van még ORLEN UP:

...DREAM TEAM...

wanlo
Schwarzmüller UP😞R serial&félpótkocsi skin:by wanlo)

...DREAM TEAM...

R420
Ha nem privát nem adod ki?😄

szazoltan

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

RS
Ez szép lett! <#eljen><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

R420
Szép az Updata pót!<#eljen>

wanlo
Egyik kedvenc felújításom(UPDATA)
ORLEN Transport(skin&félpótkocsi UP)

...DREAM TEAM...

sipi37
Wááó!Egy ilyen skin nekem is jól jönne a DAFomra<#eljen><#eljen><#circling>

CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com

wanlo
Egy kis saját munka is:
H.Z.Transport

...DREAM TEAM...

R420
Én regisztráltam csak nem aktivált.

sjani1995
Már nem bírom, fáj a nyakam ettõl a sok fejkapkodástól, csodálatos munkák. Nagyon ügyes csapat vagytok...... 😉

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

wanlo
Sajnos ebben nem tudok bele szólni mert õ tud csak aktiválni mindenkit.Ha szimpatikus vagy neki és õ tudja is ,hogy mi az Mail címed akkor nincs akadálya.

...DREAM TEAM...

szazoltan
Szia fefe,rendesen nosztalgiázunk,vissza tértek a nagy öregek😊

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

R420
Jah akkor számomra tárgytalan😞

szazoltan

itt a kép😊

szazoltan
http://imagerz.com/QENBWEtvAwIMAllNEgVR
letöltés
Jelszó:liza
Teesék skacok az egyik festésem,töltsétek,jó gurit hozzá<#email>

wanlo
Privát fórum lett mert voltak olyan emberek akik nem értékelték a HG munkásságát,így Privát fórum lett.Oda csak az léphet be akit a HG beenged,regisztráció szükséges.

...DREAM TEAM...

wanlo
Szép az biztos,a legjobb példa az életbõl meríteni mindig.Igaz sokszor elõnyt jelent ötletekben ha az ember az életben is ezt a hivatást végzi de a lehetõségek tára kifogyhatatlan.Mindenkinek csak azt kívánok szívbõl csinálja amibe belekezd és minden újabb skin egy új tapasztalat,sok sikert mindenkinek a munkákhoz.

...DREAM TEAM...

R420
Nekem a NOWAKOWSKI a kedvencem 😊.
Wanlo Truck Desing Fórum hova költözött??

wanlo
NOWAKOWSKI (skin:by Tescobetyár)

AZ Krefeld(skin:by Tescobetyár)

...DREAM TEAM...

bullseye9
Beállok én is a sorba:
K&V Transport BV (skin by Tescobetyár)

Ez az én kedvencem a sok remek alkotás közül.

sipi37
Azta...Ezek nagyon ütõsek lettek!!Grat Tescobetyár!<#wow1><#eljen><#taps>

VERESS 96
na csak ezt ne megszakad a szívem <#smile><#eljen> Szépek nagyon nagyon <#worship><#eljen>

Na jó éjt mindenkinek! Sziasztok

wanlo
Wandt (skin:by Tescobetyár)

Handelsonderneming(skin:by Tescobetyár)

...DREAM TEAM...

Hûû,az a Georgi az nagyon bejön! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

sjani1995
Végre értelmes, normális és segítõkész emberek vannak itt. Jó hogy itt vagytok!<#vigyor3>

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

wanlo
néha kell is,néha unom a vérszívásokat olvasni én is.Ha már Tescobetyár nincs is itt behozom a munkáival kicsit.
DP.zaliv D.O.O (skin:by Tescobetyár)

GEORGI GmbH (skin:by Tescobetyár)

...DREAM TEAM...

Hát,már ráfér...😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

wanlo
Lassan elkezdi gyártani megint a szép skineket,majd idõvel.Addig mi meg Updata készítünk 1-2 félpótra.<#wink>
JERICH AUSTRIA (skin:by Tescobetyár)

Belpol International (skin:by Tescobetyár)

...DREAM TEAM...

szazoltan
Látom egy kis színt viszünk a topicba😊

wanlo
Még pár kép,a festés eredeti:

...DREAM TEAM...

szazoltan
Azt tudom hogy betegeskedett,de már rendesen hiányolom a festéseid.Ha még nem gyógyult meg jobbulást kívánok neki.
Köszi sipi,és Ati<#worship>

sipi37
<#wow1><#taps><#eljen><#eljen>

wanlo
Kicsit beteges volt de már alakulgat,most meg lakásfelújítás folyik náluk.Nem tudom mikor folytatja a munkáit.Már jöhetne mert mi meg folyamatosan bõvítjük a saját flottát.

...DREAM TEAM...

kazai21
Jó kis szerelvény,tetszik😊

Wanlo: Nagyon szép.

Mi equipo favorito: Real Madrid

szazoltan
Már nagyon is.Attissal mi van?

wanlo
Csao zolee,mizu veled már gyógyulgatsz?

...DREAM TEAM...

sipi37
Estét mindenkinek!<#integet2>
Imi:Nagyon szép lett!
Janika:Ez a flottád is nagyon ütõs lett!
Zoli:Ürülök neki,hogy ilyen szép kabátokat adsz a gépünknek!<#eljen>