Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerypapa95
de ez full komoly , van egy halápi srác akinek ugyanilyen szkániája van és neki is a bal oldalt felül kivan égve a napellenzõnél a led onnan gondlom , persze lehet másnak is ilyen a hibája.. a körforgalom pedig hidd el van ekkora , méghozzá mikor a kikátol mész a cora felé 😊 az elég nagy

★ G E R Y ★

sznorbi2
Ezt nem mondod komolyan, hogy egy debreceni cégé a Scancsika!
A Coránál hol van ekkora körforgalom?
Mert a házgyár felõl nincs ekkora az biztos! <#fejvakaras>
Debrecenben amúgy is alig férnek el a nagy monstrumok a körforgalomban pedig van egy jó pár a városban.

Antivirus - To protect and to serve

LezFiddler
Bocsánat, ez lemaradt:
A félpótért köszönet a cimborámnak!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

LezFiddler
Jó estét kívánok!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

bullseye9
Nagyon szívesen. Esetleg nézegesd a valódi kamionok képeit, sok ötletet lehet meríteni belõlük.

Köszi az információt, azt hiszem holnap munkához is látok, és megcsinálom rendesen. 😊

bullseye9
Spoilerek, kilincs, oldaldoboz a fülkén nagyobb az újnál, mások a tükrök, kicsit kifelé hajlanak, (bár ez már az utolsó szériás R620-on is hasonló volt), lámpák, a fülke felsõ része is más. Így elsõre ennyi.

Különben ha kérhetnélek, világosíts fel, hogy mi a különbség az új és a régebbi R szériás Scania fülkéje között, ugyanis akár hogy nézem, akkor sem látok különbséget... 😞

Köszönöm a kritikát, meg fogom fogadni a tanácsod. Hát igen, ez még a régebbi R szériás fülkéje, de ha találok egy normális új R szériás fülkét, akkor kicserélem azt is... 😊

bullseye9
Szép. (ám ha elfogadsz egy kis építõ jellegû kritikát: ne állj meg a félúton. A hûtõmaszk és a lökhárító az új R-szériás Scania-é, a fülke meg a régebbié? nincs összhangban. Bár, ahogy írtad, neked kell elsõsorban tetsszen.)
#104831: a lelkem kiteszem, de úgy tûnik, kevés 😄

Gis80s

Jóccakát mindenkinek!

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

#104832: Köszi szépen. 😊
Hát mondjuk az üléssel semmi bajom, de az ablak tényleg lehetne fényesebb, csak nem tudtam eddig megcsinálni. A ledet illetõen, direkt festettem be narancs sárgára. Nekem így tetszik... 😄

szép 😊
másik ülést neki meg mat cserét az ablakon 😄
meg a led piros

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Szép!<#wow1><#eljen><#vigyor3>

Gis80s
Áh, szánalmas vagyok... <#idiota><#guluszem1>
Ahogy írtam is, tegnap csak nagy küzdelem árán tudtam életre kelten a pótot, mégpedig úgy, hogy eredetileg opentop-os volt, de átírtam reeferesre és a keréknél ez okozta az eltérést...de végre megfejtettem. <#nyes>

[/url][/img]
Helló mindenkinek!!!
Látom szép munkák születtek ismét... 😄 Csináltam egy új R szériás Scaniát, gondoltam rakok róla egy képet. 😊

bullseye9
Utolsó ötletem: nézd meg az eurotrucks.log fájlt, hátha utal valami a hibára.

Gis80s
Semmi....ugyanaz minden... (Scania hátsókereke van)

bullseye9
:-o na akkor passz...esetleg: ki minden mást a mod mappából, a pót wheel mappájában is csak az swr maradjon...

Gis80s
Wheel mappában van egy swr névre hallgató mappa, benne minden ami kell a kerékhez. Def-ben a hivatkozás: rwheel_model: "/vehicle/wheel/swr/wheel.pmd"
A vicc kedvéért kipróbáltam, hogy töröltem ezt az swr mappát...a kerék úgy is bent volt és ugyanaz volt...

bullseye9
Köszönöm mindenkinek az elismerést.
#104824: elsõ ötlet: ugyanaz a neve/elérési útja, mint a gyári kerekeknek...

Gis80s
Kéne ismét némi segítség, vagy információ...
A tegnap beszúrt képeken lévõ szerelvény pótján kerékcserét próbálnék eszközölni - nem csak Blum miatt - viszont nem akar összjönni. Cseréltem már jó pár gépen kereket, mindig tökéletesen ment, most viszont mindig ugyanaz marad, akármit is csinálok. Van valakinek ötlete?
(az új kerék jó helyre van másolva, a hivatkozás tutira jó) <#szomoru1><#nemtudom><#confused>

Köszi! 😊

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Falkon
Bullseye, nagyon fasza gép! <#eljen>

LezFiddler, hajtóm a Scaniát rendesen. 😊 Majd ha lesz idõm egy belsõ cserével próbálkozok. Nagyon jó gép építettél össze! Köszi!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

CzUKi
Nekem még mindíg k..ára teccik ez a szerelvény <#eljen>Nagyon szép

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Spongya08
Még mindig nemtud senki valami megoldást a force feedback kormányokra??
ugy tolnám már igyis lehet de szalagkorlátnak megyek folyton olyan rossz az irányitás<#szomoru1><#szomoru1><#rinya>

gerypapa95
ismerem a húzót , egy debreceni cégé és a videó a házgyárnál készült a coránál lévõ körforgalomba 😄D

&#9733; G E R Y &#9733;

Gyönyörûûûû! Erre mást nem lehet mondani!<#wow1><#eljen>

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com

LezFiddler
Sziasztok!
Szép autó és köszönjük!

GIS80s: látod milyenek vagyunk!

bullseye9
Köszi.
Az alap változat tölthetõ:
"D-TEC Flexitrailer 1x20

Credits :

Trailer z3d by Igor Samson
Updating and convert in ETS by Ramis
Wheel by Ventures87 "

Opentop-okat cseréli, ha jól emlékszem.

LETÖLTÉS (sendspace)

Szép munka!<#eljen>
A konténeres pótról, ha nem privát, kérhetnék 1 linket?

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Gis80s
Reggelt mindenkinek!

Jóvanmá, hálátlan banda 😊))
Tegnap valahogy nagyon béna napom volt és hosszas küzdelem után sikerült csak életre keltenem ezt a pótot, apróságokra már nem volt türelmem...majd hétvégén...

Luspy: lakott területen kívül kötelezõ a lámpa 😉

bullseye9
Szép reggelt.

Simon Loos B.V.

sznorbi2
Egy kis csemege video!
Ezt nézd meg!
<#taps><#taps><#taps>

Antivirus - To protect and to serve

sjani1995
Én hogy fikázzam? <#wow3>
Luspy nagyon szép! Várjuk a linket! 😛

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

luspaydavid
Nappal lámpa? <#wow3>

The Truck Is My Life

R420
Pályán vissza fele??<#wow3>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

A póton az a kerék..<#wow3>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Gis80s

Jóccakát mindenkinek!

luspaydavid
Köszi szépen. 😊 Hát ha valaki majd be konvertálja igen 😛

The Truck Is My Life

Laaccoo
Kegyetlen jó lett majd késõbb kiadod?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Volvo Fh12 460
Hali aki ért a pótkocsikhoz a zmodiból berakni egy oan ember meg tudja mondani h a reefer colosionját h tom röviditeni mert amit beraktam potkocsit annak tul hosszu a colosion és jo lenne ha vki meg tuná mondani h rakjambe a játékba h müködjön is pls fontos lenne nem leszek hálátlan elöre is köszönöm

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

luspaydavid
Nagyából kész van a Scania skint kéne megcsinálni de annyira az most nem fontos
<#vigyor3>

The Truck Is My Life

magyarkolega01
Van linked a 1.3patchrol?vagy ha nincs akkor más kûldjön lécci

...:::|Supermoto is life |:::..

TopGun
Valaki tudna segiteni, hogy mi lehet a gond, ha erre az Ekeri-re skint teszek miert dob ki a jatekbol?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

zsolt015
jaja látam😄
sima 1.3as😄

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

magyarkolega01
Jó gép énis wabizok énis daffal😄
Ja te meik mappal játszasz?

...:::|Supermoto is life |:::..

zsolt015
okshh nem volt kedvem meg csinálni😄

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

ahonan tudok letölteni modokat-kamionokat-potokat
bullseye9
Szép napot mindenkinek.
#104788: szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni.
#104789: banner, az a nagy színes valami ott fent, ott találsz weboldalakat (meg egy helyesírás óra is elkélne 😉
#104793: jó kép (viszont neked is ajánlom figyelmedbe a fejlécet, jpeg 800x600)
#104791: brutálisan jó a logo-d, tesó.