Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Ezeket én is megtaláltam, ezekbõl próbálom összehozni de azt gondoltam, hogy hátha valakinek van használhatóbb is!
Olyan képet keresnék amire egyszerûbb ráhúzni a textúrát és mutat is valahogy, nem kell sokat korrigálni rajta.
Köszi még egyszer!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Valaki ezt a kamiont be tudná rakni a játékba, nekem sajnos nem megy:/
1-2 változtatás van rajta..
Hogy ki ne haljon a topik én is teszek pár képet a készülõfélben lévõ szerkezetrõl ( bár nem szokásom félkész terméket bemutatni )! Egyben szeretnék segítséget kérni: ha az urak közül valakinek lenne használható fényképe eme kuriózumról ( leginkább a baloldal és a hátsó fertály érdekelne mert amelyek a hálón találhatók azok nem igazán tartoznak a használható kategóriába ) és lenne kedves megosztani velem akkor örök hálára kötelezne!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Bannermûhelyben csináltatok 1et saját képböl...
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
@HG: "Ki lesz cserélve amint meglesz az új.."
Miért is kell addig várni?! Ez csak egy szégyenfolt a magyarokra nézve, akkor már inkább ne legyen fent semmi, ha már 3 nap alatt nem sikerült az új HG-nak bannert csinálni/készítettni a topiknak! <#szomoru2>#szomoru2>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
CB: Kis Lámpás Jimy
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
aki hajlandó lenne, az jelezze privátban pls! köszi!
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
a _ nem kell, azért raktam, h megjelenítse
Gery: bocs de nem találtam jobbat, meg napellenzõset se :/

...DREAM TEAM...
★ G E R Y ★
Ennyi erõvel a googlebol sem szedhetek mert onnan is engedélyt kell kérni
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
★ G E R Y ★
Nem mondom azt hogy copyzott, de ha már copyzni akar normálisan csinálja meg!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"