Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami ezen a kamionon van kerék, azt be tudnád linkelni nekem?
köszi!
valaki tudna segíteni?
wabis pótokra lenne szükségem<#vigyor3>#vigyor3>
ERA LOGISZTIKA hûtõs pót!
hát ilyen lett a pótkocsi kicsit magasabb lenne jobb lehetne az elosztás de így sem lett szerintem olyan rossz.....

#106048: xDD <#idiota>#idiota>
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Indulás
Tankoltam!
Városban!
Tolatok a rámpára!
Nem tudom mi lesz!Lehet nem fogok tovább ETS-ni!

GTS
Újra kellet tp-zni az ets-s és nincsenek a belépésnél ikonok már írata nekem itt a fórumon valaki hogy mit csináljak de én már adigra letöröltem az ets utána újra felraktam és semmi ugyanúgy sza...valaki segitsen lécci eredeti 1.0 patch-os
...:::|Supermoto is life |:::..
gondoltam dobok ma is pár képet az én kis scaniámrol 😄
ui.: 😄 bocsi a sok képért és a minõségért ... 😄
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Köszi Ákos!!! 😉
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Ezt sztem Z modban kell megcsinálni de nem tudom pontosan mi baja van...
Am majd ha megoldottad akkor kész van a skin 😊
Bemásoltam a mod mappába utána bemegyek a játékba és a Kamionkereskedésbe benne lesz ?
eddig megvagyok és megtaláltam a mappát de itt nem tom letölteni mindig reklám ugrik fel?Akkor hol lehet leszedni?😞
Hogy lehet ezeket a kamionokat betenni a játékba?
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Román pót 😄
Indulás!
On dö ród!
Tolatok a rámpára!
Várom az új pótot!Kb délre meglesz!

GTS
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Letöltés
Ezzel zárom soraimat, mivel már nincs több gép, amit meg tudnék veletek osztani... Remélem nem okozott senkinek sem gondot, hogy felraktam ide a gépeim... Használjátok egészséggel... 😊 Ha véletlenül kreálok még valami gépet magamnak, akkor biztosak lehettek benne, hogy nem marad privi... 😊
Légyszi...........................................
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Letöltés
Itt a következõ... 😄 Remélem nem baj, ha most belinkelem néhány munkámat... 😊
#106007: Köszönöm... 😊
Jaj, majd elfelejtettem, a kép alatt található egy Link, onnan letölthetitek a gépet.
Használjátok egészséggel... 😄