Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kép tõlem Odessa felé <#wave>#wave>

Külföldi cégek közül rengeteg használ ilyet (pl.: DHL, Schenker, Dachser, Willi Betz, DSV, Kühne, stb), ezeket viszonylag komoly erõfeszítés nélkül meg tudom csinálni, elsõ körben ezeket néztem ki.
Ha már Atego, köszönöm, nem kérek több privát üzit vele kapcsolatban, inkább leírom ide is, mi a helyzet: a gépet egyelõre csak a www.trucksiteforum.pl oldal fórumán tették közzé, máshol én még nem láttam. Ez egy regisztrációhoz kötött fórum, most ha jól tudom, zárva a regelés.
Néhányan kaptak már ott hideget-meleget azért, mert kihordták a letöltéseket az oldalról, kizárás is lett belõle talán.
Épp emiatt én nem fogok linket adni az Atego-ról, ha valaki megteszi, lelke rajta. Ennyi.
Czuki, R420: jók a Mercedes-ek.
к.ιηтнуα.
Amire megraknak lemerül az akku és kell menjek érted. <#puszis>#puszis><#eljen>#eljen>
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
King Of The Road SCANIA 124L420
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111841354
bocsánat a dupla hsz-ért!<#pardon1>#pardon1>
к.ιηтнуα.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
BEN
U.i Jószarok azok a mergák!<#idiota>#idiota>
<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
Pesten rakodás:
Odessza le-felrakó:
Rabatban le-felrakó:
Szép gépek!

BEN
BEN
BEN
BEN
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
BEN
BEN

BEN
BEN
BEN
Van egy 1.00-ás ETSem de sehogy se tudok 1.2-t vagy 1.3-mas ETS-t varázsolni belõle. Mind a két patch-et beraktam a fõkönyvtárába, fel akartam installálni de sikertelenül...
Nem tudom mikori pontosan a játék, a telepítõjén talán az 1. borító képe van.
Valakinek van valami ötlete?
amikor bekapcsolod a játékot elkezdesz egy karriert és abban mész majd ha úgy gondolod hogy le akarod fényképezni a kamiont kiválasztottad a megfelelõ pozíciót akkor nyomsz egy F10-et! kész a fénykép amit azután a dokumentumok<euro truck simulator<schreenshot nevezetû mappában fogsz találni.
к.ιηтнуα.