Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BEN
Rég jártam erre hozok egy képet

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
к.ιηтнуα.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Gépem;D
Pisa szünet az,Olasz kútnál.😄D
Hát nem lelassított,elõttem?<#falbav>#falbav>
Na-Na menni fog?😄
Sok volt az elõzés.
Pihi a Francia kútnál.
Szép gépek srácok!
Ne legyenek nagyobbak másnak lehet tárcsázós nete van ne itt vágj fel a hatalmas felbontásoddal ha lehet és úgy tudom itt tilos a reklám ne itt reklámozzátok a cégeteket..
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Megrakodtam bevarom a fiukat es estere indulunk Rusba

BEN
Hivatás az Életért!
Nem tudom, mennyire publikálhatók a képek, ha igen, esetleg mehet a Kamionok, fuvarozás, áruszállítás topicba is, ha nem, privátba.
R420, Harcos, thomson: jó képek.
GTA-ból/Zmodeler-bõl végre ETS-be került az Atego (erõs béta):
CB: Kis Lámpás Jimy
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Kedves Bence1113!
Legyél szíves mielõtt válaszolsz valakinek elõtte egy kicsikét gondolkozni, és nem hülyeségeket írni!
Illetve a DAF-ról nem szokták levenni a napellenzõt. Látszik, hogy halvány lila dunsztod sincsen ienekrõl.
CB: Kis Lámpás Jimy
ne pimaszkodj!!!
majd ha lesz egy VIP jogod akkor irkálhatsz majd össze-vissza... (ezt azért tettem hozzá mert nem lesz neki!)
ui.: elkeserítõ amit mûvelsz!<#rinya>#rinya>
BEN
к.ιηтнуα.
BEN
Neki írtam ha kell valami írjon mert már nem egy DAF-ot gyárottam le ahogy Csabi is mondta nem lesz hosszú életed itt vagy kezdj magaddal valamit aranyapám..
BEN
tesztkör<#szomoru1>#szomoru1>

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Ui.: Szép Merci !
http://indafoto.hu/Thomson
Amúgy meg tudod hogy szép ez a bugyogó<#eljen>#eljen>
к.ιηтнуα.
thomson: király az új project-ed!<#eljen>#eljen>
Addig is egy kép..

Thomson002 : Nagyonjóó<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Öreg Harcos : Szép kis gép!<#eljen>#eljen>. Én is ezt a gépest akarom áthozni GTS-bõl, Ets-be.<#vigyor2>#vigyor2>
Fajin,gépek<#vigyor2>#vigyor2>
Jövök én is,egyenlõre még a póttal,ha minden jól alakul akkor konténeres lesz belõle<#hawaii>#hawaii><#email>#email>
1.
2.
BEN
Eddig még csak a festés van meg, majd most jönnek a ráncfelvarrások.
A napellenzõ szerintem is fars, de a lámpával mi a gond (mit kéne rajta javítani) ?
http://indafoto.hu/Thomson