Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Rakodás és indulok párizs ba 😄
Pihentem egyet
Folytköv... mert most megyek barcelonába és onnan még valahova nézek egy fuvart 😄
#108593:Szerintem inkább legyen FEKETE-TRANS-os gép!!!!!😊Én pl Fekete transos gépet csinálok😛
Sorry a 2 db hsz-ért!SORRY!!
Egyébként nagyon jó kis térkép, az alapja a Post USSR 1,4-1,5.
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Benne van a válasz a mondatodban: "mert kár hova katintok mindig premiumba szedné" . Sajna nemrég megváltoztatták a sendspace.pl oldal rendszerét, ezért nem tudod letölteni.
No de itt egy másik link, próbáld ezt: http://www.przeklej.pl/plik/polska-zip-0009l81atagh
Remélem, erre gondoltál.
(Ja, és szerintem légy türelmesebb kicsit máskor, ha tud valaki segíteni, úgyis megteszi...)
az a lengyel map az ETS be való v haulinba mert ha ETS be akkor érdekelne😄
Van egy 97,5 MB-os lengyel map-om, EU-Map néven, tömörítve 28 MB. Az kicsinek tûnt.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Am meg köszi😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
innen akarok letölteni kiegészítõket,de nem tudok:
'Server Not Found'-ezt írja ki
mit lehet tenni?légyszi segítsetek!
<#hawaii>#hawaii>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Berlin-Bordeaux (Itt még Németben)
Betörve
Bordeaux elõtt
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Szerintetek ezzel jobb mint a másikal nekem vhogy jobban bejön mint a swarzmüllerrel😄
#108572: Köszi! hát akkor az még tényleg újacska jószág, ez mikor hûtõzött meg néha ponyvázott akkor repkedtek a kilométerek bele, de most se fog unatkozni. Nem Odessza-Kijev távot fog futni napi két alkalommal<#smile>#smile>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Már majdnem úgy alakult hogy el kell adni vagy különben a bank viszi el az én kis griff madaram. Szerencsére az utolsó pillanatban sikerült rá egy elég komoly munkát keríteni, így újra munkába állhat, elvégre 240 ezer kilométerrel még csak bejáratós<#smile>#smile>

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ugye nem 3D nézetben szeretnél ügyködni rajta? Ott nem lehet szerkeszteni csak nézni.
Válts át valamelyik nézetre vagy többre is és úgy próbáld!
Nem felejtetted el kijelölni az objektumot, igaz?
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Gondoltam belinkelem ezt a lengyel mapot ha vkinek nem lenne meg és ha vki szeretne ezen a mapon menni😄 Jah és jo lenne ha vki meg nézné aki ért ehhez a lengyen letöltö oldalhoz mert nem tom leszedni:S jo lenne ha vki meg mondaná h tudom leszedni elöre is köszi😄
polska map
modify rotate forgatod
modify scale kicsinyíte meg nagyítod
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Hogy tudom átméretezni/áthelyezni? mert ha modify-vel csinálom akkor hiába szenvedek, csak a kamion forgatja, mintha semmit nem próbálnék rajta átalakítani...
csak a felsõ reflektor irritál, mert nincs hozzá textúra, meg Zmodiban se mutatja a materialját.😞