Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Koszontem tisztelettel a linket.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

LezFiddler
Jó estét kívánok!
Szép autók!

Hozok én is.

Majd még módosítok rajta kicsit.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

R420
Jáj a sok hungarista:S

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

schneke
király skin!
A hátulján van minta? mert én még oda feltenném a Kárpátia-Szebb Jövõt! címû albumának borítóján található turult. de ez csak az én véleményem....

Tanker56
Igen <#vigyor3>

R420
Köszi!
#108644:
Köszi.
Króm:material : "wos.dif_spec.add.env.fx" {
texture<0> : "alroks.tobj"
ambient : { 0.8 , 0.8 , 0.8 }
diffuse : { 0.8 , 0.8 , 0.8 }
specular : { 0.0 , 0.0 , 0.0 }
tint : { 1 , 1 , 1 }
shininess: 100
}
Body asszem ugyan az.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

MANos Viktor
Szép!(Y)

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

attila49
Faxa! Szépen kéred?<#crazya>

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

Tanker56
Faxa! Scania Topline-ba nem tudnál egy ilyet csinálni?😄

attila49
Fasza!!!
A mattok ugyan azok??
Ha nem akkor a szürkérõl a króm-ról meg a body ról tudnál 1 jegyzettömböt adni??
Hálás lennék.
Íme az én mûvem vélemény jöhet:

R420
100%

djano
Szép napot!
szép a gépe mindenkinek!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

VERESS 96
Mára ennyi! 😄
megtett táv: 2236 km
MAN TGA

R420
Persze.
Parancsolj.

TopGun
Tudnal a jobbos tolthetorol linket adni, legyszives?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Tinka123
Bazz elnéztem, aszittem GTS topicban vagyok... Én Az ETS-t már megvettem boltba :L

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Kössz a tippet, mert letöltöttem egy 348 megásat és csak 1 órát tudok vele menni. Nah erre mit lépsz?
luspaydavid
ja

The Truck Is My Life

Hülye kérdésre...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

attila49
Bocsi a dupla hsz ért...
<#mf1>

Tinka123
Höhö 😮
Nem tudok konvertálni 😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

attila49
Am nállam is volt már ilyen...
Újrakonvertáltam és mit ad isten??Jó lett 😄

Tinka123
A-a kipróbálva: \.

Kb. leszarjuk.

Zmodban kell rajta állítani. 😊
Átmész valamilyen nézetbe,pl. Front. Spoileren jobb klikk-->Properties.
Ezután Vertices-->Format és Diffuse Color elõl elveszed a pipát és Apply. Ezután visszarakod a pipát és kész. Újraexportálod.

attila49
Kit mit szól ahhoz hogy lehet hogy visszatérek ETS-hez ?😊

Tinka123
Cseszhetem mert egybe van mappolva az egész :S:\

VERESS 96
Sziasztok!
Sikerült a TGA-n megoldani azt a fehéredést ami mat hiba volt persze erre se magamtól jöttem rá hanem Blum segített 😄
Aztán ma volt két fuvarom de elolvastam a menetlevelet szóval most Odesszában vagyok Szentpétervár helyett xD (ez most nem kitaláció) 😄
És csináltam is egy képet ott 😄

Tinka: szerintem fesd akkor világosabbra a spoilert és kész 😄 Amúgy szép gép 😄

"A kalóz öböl" egész jó. <#hehe>

Tinka123
Huhh most veszem csak észre, milyen szar a grafom már :S
Próbálok valamit javitani rajt :S

Gerypapa 95
igazad is van , de olyan külföldi oldalakon keres hogy onnan tényleg 1 év mire lejön, bár lehet csak nálam ..

Szép gép! Tetszik! <#smile>

Tinka123
Persze: )

---------------------------------------
Valaki nemtudja miért van az hogy a felsõ spoiler ilyen? Zmodba minden rendben van és a skinben sincs semmi hiba:S

luspaydavid
Nem baj az legalább bent van az amit akartál 😊

The Truck Is My Life

Tinka123
Ujra mappolva és csak a tapadókorongot használtam fel : S
Mert a tiedet nem tudtam lemappolni normálisan :S

luspaydavid
Az az ne hagyd magad! <#idiota> Am látgom ott van azért a kis zászlócskám. 😊

The Truck Is My Life

Tinka123
Megmondtam a portásnak a magamét xD, persze elõtte elmentem dobni egy sárgát :L

Am zászlókat tervezek bele és aztán azthiszem kiis adom : )

uTorrentel is rá lehet keresni torrentekre. 😊

Tinka123
Jovanna : D Nembeszóni!
Am nekem se olyan hüdejó netem van, szval 20 perc alatt lelehet szedni ; )

Gerypapa 95
ez nettõl is függ és utorrentrõl pedig nem szedhetted mert az csak egy kliens : )

Tinka123
Erre csak azt tudom irni hogy google. A játék mérete ne tévesszen meg ha 350 megás környéki akk az a jó verzió nem a demo... Amugy utorrenten 20 perc alatt lennvolt ugy hogy myvip, youtube, sg fórum, msn meg még egy csomó minden ment : )

A nem demo változatott szeretném leszedni.
Helló!

Valaki tudna egy linket adni ahol ingyen korlátlan idõre letudom tölteni a teljes verziójú Germantruck Simulatort?
Ricsi234
#108604:<#nyes><#nyes>
#108602:ez csak tipp volt!!
#108603😄e igen hülye vagy😄 jól mondja Czuki a faszi neve Fekete vmi!!!

luspaydavid
<#nevetes2> jó hát én se tudok de menj át a GTS topicba és a bannerba van olyan hogy "ZModeler topik - modellezéssel, konvertálással kapcsolatos kérdéseidet itt tedd fel! (kattints)"
Ebbe le van írva a mappolás.

The Truck Is My Life

Tinka123
Az mitõl Daf szúró?:S

PttM Fa
DAF szúróval? <#nevetes1> Grat.!

Czuki : Szép!

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

CzUKi
Biztos nigró a fõnök vagy nem tom XD Am szerintem fekete .... valakinek hívják az embert akié a cég vagy nem tom 😄
Tinka: Jól teszed én is kedvelek mindenkit aki a barcát szereti mert az rossz ember nem lehet 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Valaki adna egy linket hogy hogyan lehet mappolni?Ne nevessetek ki lécíves mert nem tudok mappolni!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Tinka123
Hmm Ricsi, Czuki én kedvellek titeket (Forza Barca)😛<#hehe><#gonosz1>