Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Szép autók!
Hozok én is.
Majd még módosítok rajta kicsit.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
A hátulján van minta? mert én még oda feltenném a Kárpátia-Szebb Jövõt! címû albumának borítóján található turult. de ez csak az én véleményem....
#108644:
Köszi.
Króm:material : "wos.dif_spec.add.env.fx" {
texture<0>0> : "alroks.tobj"
ambient : { 0.8 , 0.8 , 0.8 }
diffuse : { 0.8 , 0.8 , 0.8 }
specular : { 0.0 , 0.0 , 0.0 }
tint : { 1 , 1 , 1 }
shininess: 100
}
Body asszem ugyan az.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
A mattok ugyan azok??
Ha nem akkor a szürkérõl a króm-ról meg a body ról tudnál 1 jegyzettömböt adni??
Hálás lennék.
Íme az én mûvem vélemény jöhet:
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

szép a gépe mindenkinek!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Parancsolj.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem tudok konvertálni 😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Újrakonvertáltam és mit ad isten??Jó lett 😄
Átmész valamilyen nézetbe,pl. Front. Spoileren jobb klikk-->Properties.
Ezután Vertices-->Format és Diffuse Color elõl elveszed a pipát és Apply. Ezután visszarakod a pipát és kész. Újraexportálod.
Sikerült a TGA-n megoldani azt a fehéredést ami mat hiba volt persze erre se magamtól jöttem rá hanem Blum segített 😄
Aztán ma volt két fuvarom de elolvastam a menetlevelet szóval most Odesszában vagyok Szentpétervár helyett xD (ez most nem kitaláció) 😄
És csináltam is egy képet ott 😄
Tinka: szerintem fesd akkor világosabbra a spoilert és kész 😄 Amúgy szép gép 😄
Próbálok valamit javitani rajt :S
---------------------------------------
Valaki nemtudja miért van az hogy a felsõ spoiler ilyen? Zmodba minden rendben van és a skinben sincs semmi hiba:S
Mert a tiedet nem tudtam lemappolni normálisan :S
The Truck Is My Life
Am zászlókat tervezek bele és aztán azthiszem kiis adom : )
Am nekem se olyan hüdejó netem van, szval 20 perc alatt lelehet szedni ; )
Valaki tudna egy linket adni ahol ingyen korlátlan idõre letudom tölteni a teljes verziójú Germantruck Simulatort?
#108602:ez csak tipp volt!!
#108603😄e igen hülye vagy😄 jól mondja Czuki a faszi neve Fekete vmi!!!
Ebbe le van írva a mappolás.
The Truck Is My Life
Czuki : Szép!
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Tinka: Jól teszed én is kedvelek mindenkit aki a barcát szereti mert az rossz ember nem lehet 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"