Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
A cuccot a földre engeded?<#idiota>#idiota>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Go lengyelbe.. De vámos a cumó ugyhogy meg kell csináltatni a papiereket 😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Jó éjt mindenkinek!😄
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
www.szobi.picturepush.com
Russian Border
Mûszakzárás Nyzhny Novgorodban, csak reggel csapolok

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Neked pedig sok sikert a Max-hoz!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
Amúgy most telepítettem fel a 3dsmax 2011-et. Elsõre azonnal feltûnik,hogy roppant összetett program,viszont legalább egy alapokat bemutató VIDEÓS Support jár hozzá.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Az, hogy egyszerû, szerintem kicsit erõs. Én is most próbálkozom a Max-al, úgy érzem, hogy a hozzáértésemben vannak még hiányosságok!
Ha valaki valamennyit konyít a Zmodelerhez akkor egyszerûbb lesz neki más 3d szerkesztõ programmal szórakozni de azért a Max sokkal komolyabb, összetettebb.
Csak azért írtam, hogy Blum nehogy nagyot csalódjon!
Lorci!
Nincs kedved tanfolyamot indítani részünkre?
( ez a kérdés költõi, ha nem válaszolsz rá, nincs harag! )
A "Zmodeler" albumban lévõ cuccok ( az eredeti mackón és a névtábla alapon kívül ) az elsõ pixeltõl az utolsóig saját görcsölés.
Zmodeler
Én sem vagyok profi, csak amatõr szinten nyomom de sok gyakorlással össze lehet hozni szép dolgokat Zmod.-el is.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Köszönöm a tanácsokat,megnézem a 3dsmax-ot.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Opel Movano 2.8DTi
Sok sikert!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Opel Movano 2.8DTi
És a vérfrissités
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
És sokszor elõfordul... De ez mióta dömper?-.-"
Mi equipo favorito: Real Madrid
XD
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
mekora seggek XD nem lett volna egyszerübb traileren hozni ?
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Ha minden jól megy gémbe is tudom rakni pmc meg ezek megvannak hozzá, igy elvileg be tudom rakni : P
Kicsit gurultam a svéd gépel és csináltam pár képet.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...