Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
Legalább nem kell klímát nyomatni. :)
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ebben a nagy melegben jó a látványa:)
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Látom Lengyelországban havazik..:)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Állóklíma, na az jól jönne nekem is! Amúgy egybe' van a gép, fasza!
#109432: Szerintem a 2.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Elöre is köszönöm!
Papírozás, aztán ledurrantom ezt a laza távot Lisszabon-Moszkva között TV-vel.
Párizs alatt 4 perccel a stop kezdete elõtt sikerült még kifognom egy szabad helyet, a hétvégét itt töltöm.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
És kijelölöm alul a szelect mod narancssárga és ilyen zöld vonalak áljanak ki belõle.
Valahogy igy nah és igy már tudod mozgatni:D De ha van könnyebb megoldás akk bocsesz : )
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
a ducatonál én ugy csinálom hogy csinálok egy oszlopot kézzel, és azokat egyesével más tengelyi nézetbõl a helyére teszem, és ezt folyamatosan...ezért olyan rohadt lassú a making...
Opel Movano 2.8DTi
UKTS-Swansea-Plymouth fuvar vert az esõ mint az állat
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
Amúgy ezt hogy csináljátok? Mert addig én is eljutok,hogy egy surfacbõl megcsinálom mondjuk LEFT nézetbõl,de szembõl vagy fentrõl nem tudom megfogni,mert olyan "vékony".
The Truck Is My Life
eléggé vázlatos még mert nem kezdtem el finomitani,de jöhetnek a kommentek:D
Opel Movano 2.8DTi
The Truck Is My Life
Meg hát nem is külön .scs-be volt hanem a map-nak az scsébe kellett berakni...
Attila49 bocs,azthittem:D
к.ιηтнуα.
The Truck Is My Life
к.ιηтнуα.
Anno mikor megjelent a Post USSR 1.4 akkor is ilyenek voltak a városnevek, de utána kidobtak módot vagy valami javítást ami szépen kijavította a dolgokat. Most beraktam az 1.5-öt és lásd megint ilyen, valaki tudna adni valami okosságot?

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Hétfõn reggel indulok meg útközbe hazamegyek!:D
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/