Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fagyas Trans
Ignd de hiába szedteml le mást engem is kidob hibával amikor tölti ugy fél távon.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

sjani1995
mert az csak a demo nem a teljes verzió.....

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Fagyas Trans
Nekem is ez a problémám hiába szedtem le ujra. :-(

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

VERESS 96
Sziasztok!
Még tegnap vagy ma csináltam a képet egész éjjel mentem már komás voltam xD :D

Ja akkor ok!

Luspy: hát én a Scania-s pótos hsz-re írtam de legközelebb pontsítok :D

Tomikahh
privát..

Subaru Impreza & Hummer

luspaydavid
Akkor azt írd mert te a MAN-ra írtad.

The Truck Is My Life

rico1
Segítséget kérnék! Már régóta keresek Willi Betz és Gartner KG skin packot, akár eredeti pótokra, kamionokra, akár modolt pótokkal, kamionokkal együtt, de az utóbbi jobb lenne.

más: Feltettem a Mega Mix Mapot, az 1.3-mas patchel együtt, kivettem mindent a mod mappából, és még ugyse múkodott, a játék addig megy, amíg nem kattintok az új játék betöltésére, mert kb. a felénél feladja, és kilép a játék. Sõt, azt írja a patch, hogy csak 1 órát játszhatok vele, vagy vegyem meg az eredetit. XD
Elõre is köszi a segítséget! :)

killer1203
Pihenés és tankolás után megyek tovább Sassari-ba.

(Kicsit távoliak lettek.)

De nekem a Scanias pótról kéne!

luspaydavid

The Truck Is My Life

Errõl a pótról adsz egy linket?

Tescobetyár
Szép napot mindenkinek.....<#wave>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

bmwcrash
Sziasztok!
Nagyon szép gépek készültek míg nem voltam,grat mindenkinek.
amúgy nem tud valaki belinkeni nekem egy jó kis tanker pótot?Meg köszönném.
sjani1995
Nagyon fasza gép/képek! <#eljen>

Tomikahh

Subaru Impreza & Hummer

Ricsi234
Hali kolégák!!!na pihi után indulás:

sjani1995
Csak új játéknál tudod felvenni, sztem csak ezt az egy pótot hagyd a mod-ban és úgy próbáld meg... ja és kdryliner néven találod majd meg, ha mégsem akkor töröld ki a trailer_storage.sii-t a trailer eu mappából...

Fagyas Trans
Köszi szépen!

sjani1995
Az nem a patch, hanem a demo....<#idiota>
Itt vannak a patch-ek.

Fagyas Trans
Onnan leszedtem de csak 1 oráig tudtam használni. Vagy lehet, hogy rosszat szedtem le?

ETS honlapján nézelõdj!

Fagyas Trans
Szép napot mindenkinek! Az 1.3-as patch-ot lelehet valahonan tölteni vagy csak megvenni lehet?

Tomikahh

Subaru Impreza & Hummer

jozsiking
Szép napot mindenkinek

Ez szép! Nagyon szép! <#eljen><#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Talán meg kéne venni az országokat...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

77LZX
Szép jó reggelt felraktam én is a mega mix map plust és latom is az országokat szép zászlójukkal együtt kibõvült egy csomóval csak új játék kezdésekor azokra nem tudok kattintani, és a fuvar választásakor sem jelennek meg azok a városok.

Tescobetyár
Szép estét mindenkinek....<#wave>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

R420
<#eljen>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Gerypapa 95
kezdõdik az éjszakai mûszak..

Spongya08
Szasztok!
Arra gondoltam hogy kellene agyalni hogyan lehetne a kormány fordulást kisebbre venni h annyit forduljon mint a ff kormány.

Ha valaki van olyan aki nagyobb informatikai tudással rendelkezik és szerinte is megállná a helyét az ötlet akkor gondolkodhatna rajta õ is,vagy olyan aki már vérbeli ETS/GTS-es.

Negatív válaszoktól kiméljetek.
Ezcsak egy felvetés.

peace^^

CzUKi
Szép lett koma :D
De tényleg elrontja ez a sok fotóbolt a képet :D

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

DoggY55
Változtatni fogok!;)

Nem válalok Konvertálást,visszarakást névtábla...stb http://tirpa.picturepush.com

R420
Fasza.
Sok PéEs nem kéne.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

DoggY55
Jóestét!Újabb kamionom!Vélemény!

Nem válalok Konvertálást,visszarakást névtábla...stb http://tirpa.picturepush.com

77LZX
Igen köszi a választ. Engem is érdekelne a fuvarcég. És a mega mix mapot ami kell a céghez valamilyen más helyrõl le lehetne-e tölteni esetleg torent formába vagy feldarabolva esetleg mert nagyon sok a 400 MB és késõre jön le max 25KB/mp es 4 ora 13 perc van hatra

Hello! valaki tudna egy kiadó helyet valami "cégnél" mert a Gartner kg-nál már be telt és nem vesznek fel 1 kamionra 2sofõrt :(

kamionoskiki
Úgy hogy a fuvarok után lekell adni a menetleveled így:
Indul:
Érkezés:
Rakomány:
Km Indul:
Km Érkez:
Pihenés:
Rakomány sérülése:
Tankolás:
Fuvardíj:
És így tudják ellenõrizni h megcsináltad-e a fuvart
Remélem tudtam segíteni!!!!

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA

Sajna nem joh arra sem:S...ilyenkor mi van????

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"

Köszi a válaszod...akk majd megpróbálom annál..mert más "cégnél" nem adta ki a multimedia fuvart!THX

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"

77LZX
Hogy mûködik ez a "cégnek" való "soförködés" . Mit takar az hogy ok adjak ki hogy hova menj és hogy tudsz elszámolni? Át küldöd a mentesedet és ok meg nézik? Vagy hogy mûködik mert fogalmam sincs de érdekel a téma.

kamionoskiki
Sziasztok.Na vissza ültem a Krähmer transportos TGX-re
Úton:

Megérkeztem:

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA

djano
a definitionba az van hogy multimedia akkor ez külön fuvaros és akkor szerintem eurogoodiesnél próbáld felvenni és ott sztem jó lesz
az az áru neve hogy multimedia

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Parancsolj..bocsi kicsit késve
Félpót

77LZX
Engem is érdekelne ez a soforkodes csak nem igazan értem a lényeget, hogy hogy mûködik. Es meg a mega mix mapot is le kell töltsem.

hungaro
Akkor utoljára!

Hivatás az Életért!

CzUKi
Ez nálam se mûködik kiválasztm a fuvart de egyiknél se adja be a ezt a pótot ..:/
Mi ez a Gartner mánia ?:D:D Am jók a gépek

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

kazai21

Mi equipo favorito: Real Madrid

Gerypapa 95

a köteletõ pihenõ..