Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Még tegnap vagy ma csináltam a képet egész éjjel mentem már komás voltam xD :D

Luspy: hát én a Scania-s pótos hsz-re írtam de legközelebb pontsítok :D
más: Feltettem a Mega Mix Mapot, az 1.3-mas patchel együtt, kivettem mindent a mod mappából, és még ugyse múkodott, a játék addig megy, amíg nem kattintok az új játék betöltésére, mert kb. a felénél feladja, és kilép a játék. Sõt, azt írja a patch, hogy csak 1 órát játszhatok vele, vagy vegyem meg az eredetit. XD
Elõre is köszi a segítséget! :)
Nagyon szép gépek készültek míg nem voltam,grat mindenkinek.
amúgy nem tud valaki belinkeni nekem egy jó kis tanker pótot?Meg köszönném.
Itt vannak a patch-ek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Arra gondoltam hogy kellene agyalni hogyan lehetne a kormány fordulást kisebbre venni h annyit forduljon mint a ff kormány.
Ha valaki van olyan aki nagyobb informatikai tudással rendelkezik és szerinte is megállná a helyét az ötlet akkor gondolkodhatna rajta õ is,vagy olyan aki már vérbeli ETS/GTS-es.
Negatív válaszoktól kiméljetek.
Ezcsak egy felvetés.
peace^^
De tényleg elrontja ez a sok fotóbolt a képet :D
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Nem válalok Konvertálást,visszarakást névtábla...stb http://tirpa.picturepush.com
Sok PéEs nem kéne.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Nem válalok Konvertálást,visszarakást névtábla...stb http://tirpa.picturepush.com
Indul:
Érkezés:
Rakomány:
Km Indul:
Km Érkez:
Pihenés:
Rakomány sérülése:
Tankolás:
Fuvardíj:
És így tudják ellenõrizni h megcsináltad-e a fuvart
Remélem tudtam segíteni!!!!
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
az az áru neve hogy multimedia
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Félpót
Mi ez a Gartner mánia ?:D:D Am jók a gépek
"Fighting for peace is like fucking for virginity"