Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem dobna rajta kicsit ha az R és a C között is kék lenne az a most szürke rész 😉
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Am meg nem a semmiér emel a Wabi is és a Rudi is .. Kiesett a gyange fuvarozó az alámenõs réteg és most megin kezdõdik elõröl😉..
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
bocs a 2 hsz-ért..

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Alakulgat szépen lassan.Mondjuk nem sietem el nehogy leverjek vmit😄
Fõnök szituvan<#idiota>#idiota> eb*sztam a kerékjáratot _:SD_A:SDA_SD:A
Opel Movano 2.8DTi
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Opel Movano 2.8DTi
Meg tudnátok mondani, hogy a feltelepített Mega Mix módban miért nem láthatók a városnevek(az eredetiek azok igen) a térképen és a felrakókon. Az árú neve látható a cég neve is csak hogy hova kell vinni az nem. A térképen pedig jelölve vannak a plusz városok csak névtelenül.
Üdv. zsömi
Íme 95% os
Vélemény jöhet!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
köszi am jó a kamion!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Beáltam a Gartner KG-hoz mert eleve én is ezzen a pályán játszok ezért is tetszik meg a szerelvényeik is tetszenek!😄
Itt ép egy német bezinkuton fogok aludni😄

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

1. Nem tudjátok mi Cseno tescos szerelvényének a kódja?
2. Nem tudjátok hogyan lehet feltuningolni a gépet hogy ne csak 90 menjen? Mert hiába írkálok sii ben mindent nem jó sehogy... 😞 Elõre is köszönöm 😉
pótkocsira xD