Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Még nem találkoztam ilyen problémával.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Magyarországot,hogy lehet belerakni a játéba?
No, megnéztem ezt a kormány dolgot, nálam mûködik rendesen.
A beállításoknál csak az USB-s kormányt választottam, majd beállítottam a beállítani valókat.
A beállításoknál csak a gáz nem mûködik, vagy a fék sem?
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Ugyanilyen kormányom van, úgy emlékszem, hogy nekem nem volt vele problémám. ( már nem igazán játszom, ha igen azt is billentyûzettel )
Holnap összerakom és megnézem, aztán jelentkezem!
A játékban állitgattam a vezérlõnél a csúszkát, de semmi.
Hálás lennék ha segitenétek.
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Szóval már 2 éve nem játszottam az ETS-vel és azt szeretném kérdezni, hogy van hozzá olyan mód amivel a pihenõket és többi dolgot meg lehet úgy változtatni mint a valóéletben ? Fõleg a pihenõ és vezetési idõkre gondolok. Elõre is köszönöm a választ.
Ha igy sem akkor: http://kep.ivpicture.hu/678896.N.jpg
Indulás:
Határ elõtt:
Határon:
És végül a nap fénypontja:

De azzal a kerekekkel nagyon nem jövök ki...
Egyébként grat Fefe;)
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
ide is jó :D
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Regelt=reggelt
Iterior=interior lenne?
modscenter.pl(regisztrálj és utánna töltheted a cuccokat.)
Megkerlek szepen titeket hogy ajaljatok dafokat es scaniakat de iteriorar ah es persze 1 jo mapot is koszonom elore!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
к.ιηтнуα.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Te vagy a csokireszelék a habon! <#eljen>#eljen>
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
Hivatás az Életért!
Kisgolyo<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
sziasztok\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"