Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imi ne haragudj meg,de nagyon nem szép.csupa pixeles.Meg néztem hogy csak lehet itt ilyen,de nem,sajnos ez nem a kép minõsége.
Ha bántónak gondolod a véleményemet inkább ugorj át felette,de ez meg amiket párat még meg néztem nem szépek,és tényleg nem bántásból mondom.Jó ideje festesz,ilyen munkát nem szabadna ki adnod.
És még egyszer nem bántásnak szántam,ha anyázol miatta,ne itt tedd, nem azért írtam hogy veszekedés legyen,csak egy vélemény.
Szerintem tudsz már annyira festeni hogy tudod mit kell javítani,de nagyon csúnya festéseket mutogatsz mostanában.
Ha bánt a véleményem,elnézést érte,inkább ugord át és vedd semmisnek.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De igy is szép lesz
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Mer az XL fülkés picit magasabb . De mondom én is csak képen láttam új wabis volvokat de ott nem XL esek tûnik XD
De tökmind 1 most lesz 1 XL jük is ETS ben 😄
Lehet hogy én tudom rosszul XD
#114262: Alakul 😛
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Csak a wabinak ha jól tudom nincs XL fülkés volvoja az újabbikból 😄
De javítsatok ki ha tévedek ...😄
#114263 Koszos XD Am szép

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Indulás :
Útközbe elkapott az esõ :
Hát nem sokat láttam :
Pihi :

http://indafoto.hu/Thomson
Taki, jól beszélsz!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Szerintem le van terhelve az oldal eléggé.....
#114253: Köszi!
Köszi a ki felköszöntött!
Láncos:Hát igen ha alámegy akkor ott marad és a képen meg semmi baja nincs úgy hogy jobb mesét is kitalálhatott volna volna😄
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
nekem is csak 4 megás netem van...és semmi bajom az oldallal, azt a 10-15 másodpercet pedig ki bírjátok várni...
másik dolog, Nenus a múlt hétvégén még csak figyelmeztetett ezért, de érthetõen leírta akkor, hogy hétfõtõl törölni fogja az olyan HSZ-eket amiben nagyobb felbontású kép van...aki ezt nem értette meg annak viszontlátás...
szóval még csak véletlenül sincs igazatok!
www.szobi.picturepush.com
к.ιηтнуα.
mert te mirõl beszélsz , rosszul tölt nállad az oldal vagy mivan ( te géped a fos akkor ha így van ) ? nekem csak egy szaros 4 megás netem van , és katt lám betölt mindent ! manapság már 3 megán alul nincs kisebb net
Köszönjük a kamijont😄😄!!!
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
nah Jó éjt!
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
imi?😄D nemjön be az off topice 😄
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
к.ιηтнуα.

tolem is egy kep