Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem mára vége😛😛
még 3 kép a mai utamról😄😛
köszi szépen😄😛
#115254-szép a flottád grat hozzá😄
Úton
Reflektorral😛
És végül billentek

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Ma is szépeket alkottatok,gratulálok.....
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Bányából jövök kifele csak beszaladtam a papirokért😄

к.ιηтнуα.
nagyon megköszönném 😊
Jó utat!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Ha lehet valaki lenne szives és megmutatná nekem hogy GTS-bõl ETS-be hogy lehet átrakni kamiont?Én már jópárszor megpróbáltam de egyszer sem sikerült:S!
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
SCANIA THE BEST
A segítségeteket szeretném kérni! Nem rég kezdtem el játszani az ETS-sel, és minden városban csak 1-1 depóhoz tudok menni! Ez miért van??? Elõre is köszönöm!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
9 órás pihi
Lerakodtam Londonban és elmentem vásárolni pár alapvetõen fontos dolgot 😄 ("folyékony kenyér")
Londonból hazafele kaptam fuvart . Szóval kicsit haza tudok menni 😄
Eljutotam még Párizs környékén egy kútig , most itt héderezek <#pias>#pias>
Hátulról a pót 😄
Majd késõbb még folytköv. 😄
Kiki: Jóez<#eljen>#eljen> Alapmodell ismerõs nekem <#idiota>#idiota> A napellenzõt is cseréld ki a kerekítettre és faszább lesz <#wink>#wink>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
És Nm<#wink>#wink>
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
The Truck Is My Life
Beindítottam már mert szar az aksi 😄
Egyébként holnap este viszem tovább a fuvart pont rossz helyen jött rám a 20.-a
Kép:
Vélemény jöhet.
Jóéjt!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Alapmodell by Lory
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A videó elkészítéséért hálás köszönet Fabbromix barátomnak.
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Indulás:
Utközben:
Majd csak Hétfõn indulok tovább xD
Femate barátom csinálta a traktort Nagyon köszönöm!
Vélemények jöhetnek 😊
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
Bocsi a reklámért !!!Ez egy olyan cég amibe akkor jelentkezz ha szereted az ETS-t
Még kezdetleges most csináltam és este fele ha lesz regisztráló akkor veszem fel sajnos még kamion nincs se pót de az is lesz jövõ hét vége felé.
#115210,femate:hiányzik az"R" a Gartner végén.
Gratulálok munkáitokhoz..!
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.