Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Valaki adna egy modot vagy tanácsot mit csinálhatnék vele?
Tomikahh:gyönyörû.
Gis80s:Nagyon faxa.
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
к.ιηтнуα.
Én mér be sem nézek a házigazda jog topikba...
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Tominak igaza van legalább a készítõket odaírhattad volna.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
116391: Jóez<#eljen>#eljen>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mindenképp nagy dolog az! 😄
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Vélemények és ötletek jöhetnek.
Bocs a szar grafit.
(az elõzõ hsz-emet légyszi töröljétek)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
[/url][/img]
[/url][/img]
Vélemények és ötletek jöhetnek.
Bocs a szar grafit.
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
egyébként pedig én ha HG akarnék lenni, nem azért akarnék h menõzzek h vele én vok a HG...azse biztos h akarnék azlenni 😄
www.szobi.picturepush.com
(Mármint, hogy majd te kijelölöd a hg-t)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Hivatás az Életért!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
épp ezért nem jelentkeztem, mert nem érek rá egész nap csak hétvégén( de azért akkor se egész nap, csak sûrûbben be tudnák nézni)
szóval, szerintem inkább olyat válasszatok, akinek több szabadideje van, mivel nekem kevés a szabadidõm, de egyébként szívesen elvállalnám...
am: ami a szavazós topikban megy...szánalom.
én nenus heklyében le.arnám a szavazást ezekután, választanék egy HG-t és kész, akinek tetszik tetszik akinek nem az nem, magára vessen.(és megint csak azzal tudok jönni, hogy tisztelet a kivételnek)
www.szobi.picturepush.com
Driver: atyla
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
...DREAM TEAM...