Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Alakul ez, nagyon jó lesz <#eljen>#eljen>
...és itt jegyezném meg, hogy hálás vagyok ezért a képért Neked, mert bár az enyémnek a karosszériája is ugyanígy nézett ki, de a tieden valahogy feltûnt egy apró részlet, hogy mintha a valóságban más milyen lenne.
Szõrszálhasogatás, de hátha valaki szintén érzékeny a részletekre...
Az ajtón lévõ mélyedés a lámpa teljes magasságában van az igaziakon.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Meg érkezett az uj pótom télen ha már nem találok munkátt a billencsre akkor megyek ezzel élö állatott szálitani😄
Még mielött Via lenne belöle ez nem kazai Pótja !!! akinek meg van az tudni fogja 😄

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
*répáznak<#idiota>#idiota>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
MAN TGA 18.530
Czuki,Mike,Imi:Szép gépek/képek!<#eljen>#eljen>
MAN TGA 18.530
Djano: Köszi 😄
Májkül: Köszi a te géped is alakulgat...Nekem teccik 😄<#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Czuki: jó képek<#eljen>#eljen>
Hátha sikerül.XD
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Máté: köszi😉

Feltettem az 1.3-as patch-t, de vmiért nem indul vele játék, nem válaszol a játék. Valaki nem tudja véletlen miért nem indul ezzel a frissítéssel?
Kösz segítséget!!
Voltam a szervizbe és beállították a hasmagasságot.
Jah meg a fõnök úgy döntött az új gép mellé új pót is kell:

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...