Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Nem szarabbul mér, csak kisebbek a távok.Reálissá próbálták csinálni, ez lett belõle:D
Am jah, ETSben kb 25ezer kilométert mentél volna :)

I met God. She's black

94mike
Van amikor nincs kedvem képeket rakni,de sztem ez már meg marad:))

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

nem leszólás csak vicc haver:D am akk bocsi csak nemsok képet láttam a gépesrõl :D
94mike
scaniával 15 ezret mentem etsbe,és 5 ezret gtsbe..:P gts szarabbul mér,kb 25.000km-t mentem vele,mellesleg..nektek miér fáj?:)
és nem hiszem,hogy lesz csere..de majd meg látjuk.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

széép lett!!<#taps>(ez is úgy lesz hogy mész vele 5 kört mint a scaniaval és utána csinálod az újat<#idiota>)
94mike
Rajtavan,nem látod?<#idiota>
Egyébként ma este kapja a normál-t.

imihaver
Rendszám hol maradt?<#wilting>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

94mike
Köszi,és nem kell bocsánatot kérned..

Kistódi
Szép jól néz ki és neked is bocs!<#eljen>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

94mike
Megálltam egy kicsit..

Rakodom a cukorrépát:D

Itthon,holnap kezdek:)

konvert by will,kommik jöhetnek:DD
offot abba hagyni srácok..

Volvo Fh12 460
TE fene azt a gyenge elmélyü agyadat!!!!! ha ismernéd csaba pótját az nem is igy néz ki teljesen más. Pont ezért irtam oda h ne legyen veszekedés de sztem csabi ha meg nézi ezt a pótott látni fogja h ez nem az mert az oldala nem egy forma mert a ventilátorok nincs enek rajta!!! szóval én lezártam ne is folytasd!!! amuyg meg már nem osztogatják mert én is kértem csabitól is meg akár kitöl és senki nem adta oda

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

VERESS 96
xD

sipi37
Képzeld el,hogy ez a fajta pót tölthetõ!Már bocs!

CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com

Tinka123
Töki kománknak passzolta oda nem?: D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

csabi valakinek oda adta, és elkezdték osztogatni
de nem csak õ járt így... van még 1 pót amit elõszeretettel osztogatnak, de az az érdekes hogy képet már nem tesznek róla -.- ez az összetartás

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Cosmo1999
THX.

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

Kistódi
Nagyon fasza gép grat <#eljen><#eljen>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

wanlo
Hy topik!
Sok mindenkinek megvan de nem azt jelenti,hogy tovább adták többen akik esetleg privátként kezelték.Máshonnan is be lehet szerezni,nekem is megvan de nem mutogatom.Alapjában nem nagy szám,esetleg majd ha le modellezik a belsejét is akkor majd ér valamit addig csak külsõre mutatós.

...DREAM TEAM...

Cosmo1999
Na ne offoljatok.
Sztem elsõ skin-nek jó de nem nektek kell hogy tetszen.
Ha neki tetszik semmi gond.
Off vége.
De ma is mentem egy kicsit:
Pályára:

Határnál:

Megszomjaztak a lovak:

Pályán lefele:

Rakodok le:

Rakodok fel:

Félreálltam menetlevelet írni,vásárolni meg kiseprem a rakteret:

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

Kistódi
de nekem nem kell én így szeretem de hagyjuk már nem teszek fel több képet!

94mike
Nade honnan vanmeg mindenkinek a pezzaoli? bocsi a dupla postér.

94mike
Köszi,láttam..csak nem reagálltam rá.:D

igazad van...nem kazaié...hanem csabié

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Gis80s
Bezony, mégegyszer köszi Neked ;)
Jah, leírtam hogyan módosíthatod a tiedet (118718)

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

én nem is fikáztam a skint én csak azt írtam hogy másoknak mi a véleményük nekem pl tetszik mer nem baszogatni akarnak a többiek csak véleményt írtak mer ez egy fórum ez a lényege am de a cég alatt nem is wábira gondoltam van egy csomó magyar cég... ha nemtudsz akk szólj sorolok neked párat de nemis muszáj magyar céget lehet német is meg stb...
94mike
Szép-szép,ahogy látom javítottad a hibát:D<#eljen>

Gis80s
Egy kép csak úgy... <#zavart1>

További nyugodt gurit mindenkinek!

Kistódi
De mi van akkor ha nekem így tetszik én nem akarok buzi waberer's lenni se Gartner KG-s nekem így jön be és am meg reklám pótnak lehet használni csak olyan jó hogy bármit is kérdeztem eddig elküldtetek a picsába csinálok valamit leosztjátok de m1 leszarom nekem tetszik a többieket meg leszarom ahogy a többi is engem (És ne vegyétek magatokra nem sértõdtem meg csak ma valahogy mindig engem osztogatnak és kijött bocs mégegyszer)

köszi apu!<#worship><#idiota>
94mike
ennyi!<#eljen>

hát nem kell megsértõdni májkül meg immigrands csak véleményt mondtak nekik csak az nem tetszett hogy monster-os de ha valami normálisat skineztél volna akkor szép lenne máskor csinálj pl valami valós cég skint
94mike
Nem,nem lett szar...haladás,legalább tudsz már skinezni,senkise kezte profiként,mi(én) legalábbis csak azt furcsállom,hogy nincs értelme a skinednek,csinállj saját skint,vagy valameik cégnek a skinjét tedd rá a pótkocsira,mer ez értelmetlen:s..

Kistódi
oké hagyjuk akkor abba bocsánat oké szar lett ez a lényeg köszönöm a vélemény<#zavart2><#zavart2>

hát ha megsértõdik akk hagyd...
Na én is így vagyok vele!

hát pontosan (nem a haverom<#idiota>)
94mike
Azér rakunkfel képeket,hogy a fórumozók véleményt nyilvánítsanak,immigrants õszinte volt, a haverod meg be vágta a durcit..elsõ skinnek szép,de értelmetlen! szeretem a monster-t...de ez..hogyis mondja,ronda,semmi értelme nincsen:S

hát igaz hogy csak véleményt mondtál de mind1 off vége!
Én már amúgy is hagytam volna...
Csak nem értem ha nekem vmi nem tetszik akkor miért kell egybõl visszaszólni pont a végén!

lehet csöndbe maradni mind2töknek vagy msn-en vagy priviben vagy off topikba intézzétek el ne itt!!! off vége...
Gis80s
Lassan lepihenhetnétek <#gonosz3>
Pü-ben beszéljétek meg...nem hiszem, hogy ennyire nagy gond lenne, hogy megérné szétoffolni a fórumot és sok-sok idõt erre pazarolni.

Kistódi
Inkább ne is mondj semmi és kössz a kedves szavakat

Nem értem mirõl beszélsz, de mindegy hagyjuk is én csak azt mondtam nem tetszik...
#118722: ügyes vagy!

Gis80s
Akinek esetleg van regisztrációja a SAX tm oldalára, az legyen kedves megkeresni engem pü-ben. Elõre is köszönöm!

Kistódi
Ja meg am azt is vedd figyelembe hogy elsõ skinezésem és dummyzásom

atylaRO

szep gepek

Driver: atyla

Kistódi
Kösz rendes vagy csak azt bírom hogy másnak aki a "haverod" annak meg van egy szar pótja attól meg el vagy ájulva <#mf1><#mf1>

Csinálok is jobbat ne félj...

Gis80s
Szerencsére egyszerû a megoldás. Csak a fülke legyen látható...rámész valamelyik oldalnézetre. Aztán kapcsold be a Vertex mod-ot felül, kijelölöd a megfelelõ pontokat és csak simán Y irányba elmozgatod õket.

bazso95
Köszi!

http://kisgyerek.picturepush.com/ &#9829;Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO&#9829;