Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi és neked is KITARTÁS ! 😊
Holnap meg nézd meg úgy a Premiumot ahogy mondtam lehet tetszeni fog egy próbát megér szerintem 😊
Holnap meg nézd meg úgy a Premiumot ahogy mondtam lehet tetszeni fog egy próbát megér szerintem 😊
Én meg ha kitanulom az autószerelőit meg az autótechnikusit akkor rögtön menni akarok,nekem ez minden álmom ha a jó Isten is úgy akarja 😊
Igen-igen.. Csak tudod drága mulatság úgymond csak "kipróbálni". De ha lesz szakmám és pénzem mindenképpen le teszem a jogsit! 😊
Mármint azt fogsz tanulni szakmádnak ?
Most fogsz menni tovább tanulni ?
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.08. 21:16:25
Most fogsz menni tovább tanulni ?
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.08. 21:16:25
Hát figyelj első héten festettünk egy kollégium ajtóit meg az asztalos műhelybe vittük fel-le,aztán meg egy gimibe mentünk festeni,glettelni,aztán meg a gimnázium udvarát tettük rendbe,de mával bezárólag vége lett a melónak :/
Is-is... Attól függ honnan hova... 😊 Amúgy most mit melózol? 😊
Utoljára szerkesztette: márton0006, 2014.08.08. 21:10:02
Utoljára szerkesztette: márton0006, 2014.08.08. 21:10:02
Vagy úgy nézd meg,hogy a lököst teljesen sötét szürkére fested,mint ahogy a Premium Landereken van a kasztnit meg szép,nem vakító fehéren,na úgy nagyon szép lenne,de ahogy te gondolod koma 😊
Igen,igen van! 😊 Ugyan arról csináltam mindkettőt tehát megpróbáltam a lököst fehérrel de annak más a matja és nem ilyen vakító! 😊 Majd szétnézek mit lehet vele csinálni.. 😊
Akkor lehet,hogy a lökhárítónak is van egy külön dds fájlja azt meg meg kell keresni,és próbálgatni,megéri de te tudod haver 😊
Kicsit adj a kamion színének ahol színezed egy kicsit sötétebb szint,mondjuk egy halványszürkét és nézd meg,hogy akkor nem-e virít 😊
Olaszországban háromnegyed 4 felé gyors 45-ös 😊
Nápoly mellett várakozok

Olaszországban háromnegyed 4 felé gyors 45-ös 😊
Nápoly mellett várakozok

Szinét gyorsan tedd halványabbra,mert nagyon virít,amúgy ismerem ezt a céget,jó lett,de a színén a traktornak állíts 😊 <#eljen>#eljen>
Ezt áthúztam 2-3 spaniferrel,tettem rá élvédőt is,mert nehogy megszóljon a nagy Nyugat,azt ott basszon,de nem mozdult semerre 😄
Engem egyszer egy lengyel kolléga Görögország felé meghívott egy vacsorára,mert el tudtam mondani a lengyel-magyar barátság történetét,na akkor jól laktam 😄
Miért cifrázták meg ?
Miért cifrázták meg ?
<#eljen>#eljen> A lengyel barátaink szeretik cifrázni a fuvarokat! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Szép képek,grat <#eljen>#eljen>
Kis ADR fuvar valami lötty,bazi nagy,ilyen kocka alakú tartályokban,nem voltak tele a tartályok,dobálta is rendesen az autót
Lengyel testvéreknél gyors 45-ös
Franciaországban
Párizs szürkületkor

Kis ADR fuvar valami lötty,bazi nagy,ilyen kocka alakú tartályokban,nem voltak tele a tartályok,dobálta is rendesen az autót
Lengyel testvéreknél gyors 45-ös
Franciaországban
Párizs szürkületkor

Sziasztok!
Rakodás varsóban:
Hamburgnál pihi:
Svédországban pihi:
Norvégiában:
Csak késöbb szednek le:

Rakodás varsóban:
Hamburgnál pihi:
Svédországban pihi: