Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy csinálod a belső képet??
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Na vigyázz mert 3 év az nagyon sok, de hadjuk...<#wink>#wink><#banplz>#banplz>
Volt egy kis modellezési hibája ami szúrta a szemem,és nem tudtam javítani sajnos :/
Egy ember elfér benne rövid ideig,max. 2 hét,annyi 😄 <#worship>#worship>
Egyágyas,így legalább ha a kurvát kutyapózban ... meg,akkor nem vágom be a felső ágyba a fejem 😄
Egy ember elfér benne rövid ideig,max. 2 hét,annyi 😄 <#worship>#worship>
Egyágyas,így legalább ha a kurvát kutyapózban ... meg,akkor nem vágom be a felső ágyba a fejem 😄
Szerintem vissza a fehéret,ez nem pont úniózásra van 😄
Fasza képe srácok amúgy <#taps>#taps>
Fasza képe srácok amúgy <#taps>#taps>
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Köszi,neked sincs okod panaszra ;D <#worship>#worship>
Bazsio : Köszi,de mennek is,mint az ítélet,pedig ez a kis P Scania "csak" 400 lovacskás meg valahogy a nyomatéka is 2700 Nm körül van 😄 <#worship>#worship>
Bazsio : Köszi,de mennek is,mint az ítélet,pedig ez a kis P Scania "csak" 400 lovacskás meg valahogy a nyomatéka is 2700 Nm körül van 😄 <#worship>#worship>
Márton Az nem Olaszoknál van??
<#taps>#taps><#taps>#taps>
Misuka Tetszenek ezek a kis Scaniak!
Misuka Tetszenek ezek a kis Scaniak!
<#eljen>#eljen>
Színcsere volt a kis P-n 😊
Itt szürkületben haladunk Észak-Németországban <#hawaii>#hawaii>
Pótcsere,a német rendszámú pótot leadtam,kaptam egy szép Krone-t,és pihenés van <#ravasz1>#ravasz1>

Színcsere volt a kis P-n 😊
Itt szürkületben haladunk Észak-Németországban <#hawaii>#hawaii>
Pótcsere,a német rendszámú pótot leadtam,kaptam egy szép Krone-t,és pihenés van <#ravasz1>#ravasz1>

Ja nem volt rossz vezetni,de az egyik Felvidéki kolléga megy vele Portugáliába én meg megkaptam az ő gépét,remélem már ez marad egy darabig 😊
Kiálltam Bressuire közelében lévő parkolóba,azt pihenő <#pias>#pias>

Kiálltam Bressuire közelében lévő parkolóba,azt pihenő <#pias>#pias>

Misuka A Scania egy csoda vagy nem tudom mi!
Mindig arról álmodozok, hogy egy fehér vagy fekete Scaniat vezetek ilyen jó belsővel <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Mindig arról álmodozok, hogy egy fehér vagy fekete Scaniat vezetek ilyen jó belsővel <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Menő smájli még pillogtat is!
Majdnem meg volt az osztrák kurva,csak azt mondta,hogy nem szereti az Ivecot,így csak cumizott egyet ;D
Mi majdnem Misuka??
Marci : Így van,Hollandiában volt már alkalom az ottaniakkkal,elég jól szopnak a csajok,de azért a magyar nők a legjobbak ;D
Bazsio : Majdnem ;D
Ezzel megyünk majd fuvarba 😊

Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.10. 22:00:36
Bazsio : Majdnem ;D
Ezzel megyünk majd fuvarba 😊

Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.10. 22:00:36
Én is több mint 5 éve megyek de még eggyel se foglalkoztam.
Volt, hogy próbálkoztak de mondtam ott a parkóloba a párom!
Volt, hogy próbálkoztak de mondtam ott a parkóloba a párom!
Eggyett be is szereztél mi??<#eplus2>#eplus2>
Ja semmi baj.
De nem a vödörre mondtam hanem a macskakőre.
Hát te.....
De ha német számu kamionnnal vagy akkor nem olyan nagy a baj!
De ha német számu kamionnnal vagy akkor nem olyan nagy a baj!
Jól mondod 😄
Van mindig a fülkében egy vedér,arra húzok egy zacskót aztán,ha nincs más választás akkor belepottyantok abba aztán kidobom,mert a német meg az osztrák is megszólja,ha a hülye keleti odaszarik a macskakőre 😄
Bazsio : <#worship>#worship>
Van mindig a fülkében egy vedér,arra húzok egy zacskót aztán,ha nincs más választás akkor belepottyantok abba aztán kidobom,mert a német meg az osztrák is megszólja,ha a hülye keleti odaszarik a macskakőre 😄
Bazsio : <#worship>#worship>
Hát ti ketten benne vagytok a régi szakmába rendesen!
Nekem is van kedvem ets1-ni csak olyan macerás minden mondót elintézni, úgyhogy nem.
Ja és cserélitek a gépeket rendesen de attól jók<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Én is valami szakmát vagy valami pénzcsinálást lehetőséget keríttek és ha mind megvan akkor semmi sem fog visszatartani a kamionozástól!
Nekem is van kedvem ets1-ni csak olyan macerás minden mondót elintézni, úgyhogy nem.
Ja és cserélitek a gépeket rendesen de attól jók<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Én is valami szakmát vagy valami pénzcsinálást lehetőséget keríttek és ha mind megvan akkor semmi sem fog visszatartani a kamionozástól!