Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
van benne bõven hiba,majd idõvel javítom õket,ha lesz rá idõm és kedvem.
félre álltam kicsit.
elõrakodok
Otthon..😊

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Nagyon köszönöm!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
MAN TGA 18.530
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Bele voltam merülve az erdélyi specialitás titkába..😊
De finomra sikeredett, ez a Herceg rengeteget magába tömött és majd meghálált érte egy nagyon finom árpa szörppel.. 😄
Jó kép! Éljen a fotós! <#eljen>#eljen>

Opel Movano 2.8DTi
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
MAN: ezis kurvaszép<#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Köszi a fogadtatást!
Egy kép csak úgy mert olyan jó fényképezni ezt a volvot! 😄
További szép estét!
MAN TGA 18.530
Gis kolléga köszönöm a munkádat...<#worship>#worship>
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
MAN TGA 18.530
mi lehet a gond?
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
к.ιηтнуα.
Felvehetnék msn-re olyan embert aki mindent tud a játékrol mert nagyon sok kérdésem van.Elõre is köszönm
Rakodtam!
45-ös
Billentek!

MAN TGA 18.530
[/url][/img]
Am szép!!!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
[/url][/img]
[/url][/img]
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Hajnalban rakodás!
45-ös
<#phone>#phone>
Billentek!
Miki:Szép lesz!
Józsi:Szép szerelvény.A pót privát?
MAN TGA 18.530
Bekéreztem egy lerakat parkolójába a nagy forgalom miatt. Húzták a szájukat de aztán kaput nyítottak nekem.
Várakozás közbe fényképeztem egyet.
Itt meg rakodtam hollandnak, áramkábelt viszek 24 tonna súlyban.
További szép napot mindenkinek! üdv Bécsbõl! <#idiota>#idiota>
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Én így látom a Frikus-t,tudom hogy játék,remélem nem sértettelek meg Józsi,szép a Te munkád is,de szerintem az enyém valósághûbb.Még egyszer nem kötekedni akarok.
A Schwarzmüller pót nem az én festésem,csak a Mercedes és a Schmitz.
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
tudna nekem valaki segíteni zmodban elkezdtem de elakadtam.
aki tud az vegyen már fel msn-re
köszi szépen
[email protected]
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek