Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Valaki ha tudja ennek a map-nak a jelszavát légyszíves juttassa el hozzám.
elõre is köszönöm annak aki segít
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Cosmo,Szotyi,Tanker,Cb:Fari,Dupi30,4e:Szép gépek/szerelvények!
Hozok pár képet én is.

CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
Még a rendszám lesz hátra csak 😄

#121924: Nekem mike valami post ussr-t mondott, de azért kösz 😊
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
H-Dunaföldvár
MAN TGA 18.530
nem teszem fel megint,mer most a lassúnetemrõl vagyunk😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
H-Dunaföldvár
H-Dunaföldvár
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Opel Movano 2.8DTi
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
egy szép új actrost is összeunatkozhatnál, : )
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
További jó gurit
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Két kép tõllem
Holnap tovább!
A konvertet köszönet imihavernak<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Hátulról:
Most jöhet a bilincses pót, csak még nincs modellem hozzá 😄 Egy fehér megemelt bilincsesre lenne szükségem 😄