140239
Euro Truck Simulator
-
tzsoltika #161 ... európai kamionokkal, mert a TDU-t nem lehet módolgatni (azt hiszem) :) -
Ez úgy mindenkinek: Én sztem olyan az igazi kamion simulator ami olyasmi mint a TDU tehát nagy terület jó grafika részletes tárgyak részletes minden és kiváló fizikával... egyszóval TDU csak kamionokkal az nagyon fasza lenne...
ui.: Ez csak saját vélemény! -
#159 jah -
#158 túl sokat vártok ettől a játéktól -
#157 Gyerekek! A kezetek beleér a bilibe. Ez az Scs Software, ne várjatok csodát. -
tzsoltika #156 Ha a valóságot akarják megcsinálni, akkor nem lessz akkora jelentőségük a városoknak, mivel a cégek legtöbbször város határán vannak, és a kamionoknak van teherforgalmi út, ami a város szélén van. Persze ettől függetlenül lehetnek a játékban a városban is. -
#155 azok a HT18wos városok nagyon készek... van benne 2 utca abból 0.5 autópálya :D -
#154 jah énis -
6600GT #153 hát ja... -
#152 Remélem nem olyan leegyszerüsített városok lesznek mint az elöző 18WOS részekben. -
6600GT #151 kárrr... -
#150 #139 -
6600GT #149 mikor jelenik meg? -
#148 az a jó látszik hogy valós világeól van modellezve -
Bennz #147 nem tudom de mondjuk ezen a képen a felhőkarcoló nagyon Frankfurt am Main-ra hasonlítanak
-
#146 Jaja, benne lehetne, ha viszont nem, akkor meg monnyon le az SCS!! -
#145 Északon azért lehet. -
#144 Az lenne a jó hogyha teljesen olyanok lennének a városok mint a valóságban -
Bennz #143 ez a játék oldaláról van (eurotrucksimulator.com)
"Euro Truck Simulator is a European first... Drive cargos from Rome to Berlin to Madrid to Prague - and many more cities - in realistic vehicles. Euro Truck Simulator is a faithful reproduction of driving trucks on the European road".
tehát "Szállíts rakományt Rómától Berlinig,Madridig, Prágáig-és még sok városba-élethű járművökön. Az Euro Truck Simulator a pontos mását adja a
teherfuvarozásnak európa útjain.
Ezek szerint úgy néz ki hogy azért közép európánál nagyobb lesz a térkép.
szerintem ha már Prága benne lesz akkor már Budapest is beleférhetne.
-
#142 Jó lenne ha Magyarország is benne lenne, na jó zért ne túlozzunk, nekem Budapest is elég lenne -
#141 ne számíts arra hogy még svédország is benne lesz... (sztem csak közép európa lesz) -
tzsoltika #140 szerintem Svédországban vannak, Stockholm pedig benne kéne hogy legyen :) -
#139 még nem tudom (tudjuk) -
boti1020 #138 mikor fog kijönni? -
#137 Meg még látszódjanak a törések.....sztem nem túl gyakori Európában
hóvihar....:S -
karajev #136 hát én nagyon remélem hogy ebbe a részbe télleg minden valós lesz! képekből ítélve nem lehet majd rossz játék..:)már várom -
#135 Télleg, tök jó lenne, ha a játékban lennének mondjuk nagy hóviharok, meg oldalszél, meg ilyenek. -
#134 Mivan emberek, kihaltunk? -
#133 Na végre nem kell európai kamionokat készíteni mint a 18Wos-ban, ide majd amcsi gépeket készítenek...
Remélem nem kell évekig várni rá! -
#132 Work In Progress - Még dolgoznak rajta :D
Tudom, hogy Oleg készíti a Zmodellert. -
Szabi1991 #131 Work in progress...
szal hogy még fejlesztik.. -
DJ BP #130 wip? -
DJ BP #129 pedig képesek rá... -
#128 :D:D:DD:D -
#127 ha euban játszódik, eu járgányokkal, eu forgalommal, akkor sztem nem lesz eu pót..:c -
koma2 #126 Eddig jól nézki csak legyen is belőle valami. Meg tényleg csinálhatnának bele Eu pótokat. -
#125 Oleg maga csinálta az egész Zmodelert.
ezek szerint modderek nem becsülik annyira a zmodeler2-t, hogy fizessenek érte, és az scs pedig nem becsüli annyira a moddereket, hogy ő maga adjon ki plugint (akár 3ds maxhoz...mint ahogy más játékfejlesztők tették)
ha nem lesz moddolható, akkor kár érte. -
#124 lol -
#123 Na igen, egyelőre mindenki csak spekulál.
Viszont ami tény, hogy az scs valamiért mindent megtesz, hogy ne tudjunk új modelleket a játékba tenni. Eddig Oleg csinált plugint a Zmodellerhez, de azt mondta, hogy a Convoy volt az utolsó, mert senki sem regisztrált zmodellert, azok közül, akik a 18 wos sorozathoz csinálnak kamionokat. -
tzsoltika #122 Szerintem lesz Iveco is