140239
Euro Truck Simulator
  • tzsoltika
    ... európai kamionokkal, mert a TDU-t nem lehet módolgatni (azt hiszem) :)
  • Pepsi Twist

Ez úgy mindenkinek: Én sztem olyan az igazi kamion simulator ami olyasmi mint a TDU tehát nagy terület jó grafika részletes tárgyak részletes minden és kiváló fizikával... egyszóval TDU csak kamionokkal az nagyon fasza lenne...

ui.: Ez csak saját vélemény!
  • norbi56
    jah
  • Szabi84
    túl sokat vártok ettől a játéktól
  • gumikacsa
    Gyerekek! A kezetek beleér a bilibe. Ez az Scs Software, ne várjatok csodát.
  • tzsoltika
    Ha a valóságot akarják megcsinálni, akkor nem lessz akkora jelentőségük a városoknak, mivel a cégek legtöbbször város határán vannak, és a kamionoknak van teherforgalmi út, ami a város szélén van. Persze ettől függetlenül lehetnek a játékban a városban is.
  • Pepsi Twist
    azok a HT18wos városok nagyon készek... van benne 2 utca abból 0.5 autópálya :D
  • norbi56
    jah énis
  • 6600GT
    hát ja...
  • Raho
    Remélem nem olyan leegyszerüsített városok lesznek mint az elöző 18WOS részekben.
  • 6600GT
    kárrr...
  • Raho
  • 6600GT
    mikor jelenik meg?
  • norbi56
    az a jó látszik hogy valós világeól van modellezve
  • Bennz
    nem tudom de mondjuk ezen a képen a felhőkarcoló nagyon Frankfurt am Main-ra hasonlítanak
  • LTomi
    Jaja, benne lehetne, ha viszont nem, akkor meg monnyon le az SCS!!
  • LTomi
    Északon azért lehet.
  • rooney8
    Az lenne a jó hogyha teljesen olyanok lennének a városok mint a valóságban
  • Bennz
    ez a játék oldaláról van (eurotrucksimulator.com)

"Euro Truck Simulator is a European first... Drive cargos from Rome to Berlin to Madrid to Prague - and many more cities - in realistic vehicles. Euro Truck Simulator is a faithful reproduction of driving trucks on the European road".

tehát "Szállíts rakományt Rómától Berlinig,Madridig, Prágáig-és még sok városba-élethű járművökön. Az Euro Truck Simulator a pontos mását adja a
    teherfuvarozásnak európa útjain.

Ezek szerint úgy néz ki hogy azért közép európánál nagyobb lesz a térkép.
    szerintem ha már Prága benne lesz akkor már Budapest is beleférhetne.
  • rooney8
    Jó lenne ha Magyarország is benne lenne, na jó zért ne túlozzunk, nekem Budapest is elég lenne
  • Pepsi Twist
    ne számíts arra hogy még svédország is benne lesz... (sztem csak közép európa lesz)
  • tzsoltika
    szerintem Svédországban vannak, Stockholm pedig benne kéne hogy legyen :)
  • caseih9400
    még nem tudom (tudjuk)
  • boti1020
    mikor fog kijönni?
  • caseih9400
    Meg még látszódjanak a törések.....sztem nem túl gyakori Európában
    hóvihar....:S
  • karajev
    hát én nagyon remélem hogy ebbe a részbe télleg minden valós lesz! képekből ítélve nem lehet majd rossz játék..:)már várom
  • LTomi
    Télleg, tök jó lenne, ha a játékban lennének mondjuk nagy hóviharok, meg oldalszél, meg ilyenek.
  • LTomi
    Mivan emberek, kihaltunk?
  • Cream78
    Na végre nem kell európai kamionokat készíteni mint a 18Wos-ban, ide majd amcsi gépeket készítenek...
    Remélem nem kell évekig várni rá!
  • gumikacsa
    Work In Progress - Még dolgoznak rajta :D

Tudom, hogy Oleg készíti a Zmodellert.
  • Szabi1991
    Work in progress...
    szal hogy még fejlesztik..
  • DJ BP
    wip?
  • DJ BP
    pedig képesek rá...
  • Boconadi
    :D:D:DD:D
  • 12346
    ha euban játszódik, eu járgányokkal, eu forgalommal, akkor sztem nem lesz eu pót..:c
  • koma2
    Eddig jól nézki csak legyen is belőle valami. Meg tényleg csinálhatnának bele Eu pótokat.
  • ngcsnet
    Oleg maga csinálta az egész Zmodelert.
    ezek szerint modderek nem becsülik annyira a zmodeler2-t, hogy fizessenek érte, és az scs pedig nem becsüli annyira a moddereket, hogy ő maga adjon ki plugint (akár 3ds maxhoz...mint ahogy más játékfejlesztők tették)

ha nem lesz moddolható, akkor kár érte.
  • Pepsi Twist
    lol
  • gumikacsa
    Na igen, egyelőre mindenki csak spekulál.

Viszont ami tény, hogy az scs valamiért mindent megtesz, hogy ne tudjunk új modelleket a játékba tenni. Eddig Oleg csinált plugint a Zmodellerhez, de azt mondta, hogy a Convoy volt az utolsó, mert senki sem regisztrált zmodellert, azok közül, akik a 18 wos sorozathoz csinálnak kamionokat.
  • tzsoltika
    Szerintem lesz Iveco is