140239
Euro Truck Simulator
-
#201 császtok skacok!kikurtul jo játékleszz ez már alig várom!!ahogy a 18wos-osokat ismerem nem kel rá sokat várni!remélem haladnak vele! -
#200 Hát nem egészen, ugyanis a Scania jel is forditott állásban van, ha jobban megnézed .. -
#199 Érdekes hogy a hőmérséklet jelző folyton 24fokot mutat xD -
Solt #198 nekem csak a kávéfőzőgép van a közelemben! :D és egy szőrős klumpa... csak, hogy tudjam mivel játszom éppen! :D -
#197 hmm, ez korrekt volt. -
#196 Ha menetszelet akarok érezni mindig bekapcsolom a ventillátort ha meg téli hideget bekapcsolom a légkondit:D (itt van mellettem:D)
Aztán mindig az a vége, hogy felhúzomaz ablakot (azaz lekapcs mindkettő mert utálom a huzatot és a légkondit:D) -
Solt #195 vagy csak morgások közepette lehúzná az ablakot és legyezgetne! :DD -
tzsoltika #194 lol -
#193 nem is rossz ötlet :D ha kicsit több hidrogén meg kén van benne akkor beleslukkol és elájul :D:D:D -
Solt #192 és a babkonzerv után finghatna is! :D :D -
#191 Az nagyon fasza lenne ha lenne "sávtartó" tehát benyomom pl.: az X gombot akkor tartja a sávot (ez csak a billeseknek jó) viszont remélem lesz tempomat meg lehetne klíma és lehetne a sofőr biologiai tulajdonságát is beletenni mint pl ha hideg van a kamionba akkor remeg a keze és akkor kicsit nehezebben tekeri a kormányt meg ha melege van akkor akár el is ájulna.... tehát kicsit élethűbbé lehetne varázsolni... -
Solt #190 én nem mondtam, hogy ne legyen külső nézet, csak elég furának tartom, ha valaki úgy játszik folyamatosan egy szimulátort... ha egy tolatás előtt "körbejárod" külső nézetből az benne van, de ahhoz meg nem kell hud... bár a Te dolgod... távol áll tőlem a kötekedés! :) -
#189 Attól hogy sim, mért ne lenne külső nézet? -
Solt #188 külső nézetből??? ez nem szimulátor lesz? már értem, hogy miért rohangált az efendi tolatás előtt az FH16 körül...:D -
#187 Tehát azt mondod, ha esetleg valaki külső nézetből nyomja, álljon le a leállósávra, és nézze meg, hogy mnnyivel megy? Szerintem mindig 0-t írna. Egyébként az jó lenne, ha a belső térben lenne menetlevél, és mindig rá lenne írva, hogy mit szállítunk. -
#186 Én meg remélem, hogy nem lesz hud. Ha infora van szükséged ott lesz rá a notebook. félreállsz megnézed. -
#185 Gondolom még senki nem gondolt közülletek arra, hogy a képek különböző időpontban kerültek ki? mondjuk Licencvásárlás előtt és licencvásárlás után? -
#184 Hm... amiről még nincs kép, az a HUD. Remélem máshogy lesz, mint az elmúlt 5 évben, és több minden adat lesz rajta. -
#183 :) Én nem találtam meg ezt, az egyszerűbb utat! BD :D -
Szabi1991 #182 "Új játékuk a neve alapján nem tartozik a „18 kerekű” sorozatba, de a téma nem változik: valósághűen lemodellezett kamionokkal kell száguldoznunk Európa szintúgy élethűen felépített tájain, mindenféle rakományokat időre leszállítva Berlintől Rómáig, Madridtól Prágáig és tovább, az öreg kontinens számos városába. Ráadásul a srácok azt ígérik, a pilótafülkében körülnézve épp olyan látvány fogad majd minket, mint az életben: működő, valós értéket mutató helyzet-, üzemanyagszint-, hőmérsékletjelzők, sebesség- és fordulatszámmérő, ablaktörlő és minden egyéb kütyü, amely a száguldás és vezetés élményével együtt visszaadhatja azt a semmivel össze nem hasonlítható érzést, amit egy ilyen szörnyeteget terelve és kordában tartva átjárja az embert (személyes tapasztalat...).
Sajnos egyelőre sokkal többet nem tudunk a cuccról, csak egy nyaláb, nem túl nagy felbontású képet kaptunk ízelítőnek, melyek mögött nyilván a fiúk saját erőműve, a Prism3D áll. Ezekből az is kiderül, hogy különféle napszakokban is, és nyilván (ha már szóba hozták az ablaktörlőket) eltérő időjárási viszonyok között is meg kell majd mutatni vezetői tudásunkat. Egyelőre tehát ennyi, de amint bővebbet tudunk, természetesen jelentkezünk, figyeljétek a kürtöt! " -
Szabi1991 #181 amúgy itt van mindegyik kép :D -
#180 Nem tudom milyen BUG van még benne, de ezen pl. jól van a csillag.. és egy másik képen(scania belső) a mutatók is a helyükön vannak..
-
#179 Hopp, télleg. -
Szabi1991 #178 sztem ők se.. -
#177 Itt normális a jmerci jele, #173 első képén meg a Scaniajel normális, nem tom, hogy most mi van a licenszekkel. -
Szabi1991 #176 ez kimaradt :D
-
#175 megfordult a merci jel eredeti állásba? :D -
#174 Hopp, vanmég (Bocs, hogy ennyi hsz):
-
#173 Ezeket már láttátok?
-
#172 sztem ez az interior túl amcsi, ha én lennék scs bácsi helyében, akkor ez az int a lomtár vendége -
#171 Ezen a képen a mutatók elég rendesen össze vannak kócolódva:
-
#170 Nem te mondtad hogy akarsz csinálni egy Ikarus kormányból egy PC-re kapcsolható controllert? Végülis mi lett a projekttel? -
#169 meg nem toltad el HC módig... HC módba már 1 hajtű kanyart nem tucc bevenni csak olyan 45-50el csúszó első kerekekkel... (ha meg toltad HC-ba akkor bocs) -
#168 Jól van gyerekek, van TDU topic is. Mellesleg nekem az a játék nem tetszett. Grafikailag igen, fizika, irányítás nem igazán. (Végül is lehet, xar a kormányom hozzá.) -
#167 pontosan -
#166 AZ miaz??
Test Drive Unlimited ?? -
#165 jaja... igen a TDUs verzió nagyon jó lenne.... -
#164 Én nekem márcsak egy vágyam van :D
Méghozzá az hogy ne csak sztrádák legyenek.Legyenek kis mellék utak is :) -
#163 Sajnos a kamionos játékoknak nem olyan nagy a vevőköre.....
Tdu színvonalú kamionszimulátor nem hiszem, hogy valaha is lesz... -
#162 jah elgondoltkodtam énis milyen jó lenn egy ilyen de ha nemlehet modolni a tdu-t sztem senki nem vállalkozna egy ilyen teljses kamionos game-re