140239
Euro Truck Simulator
-
#241 hello nekem megvan az R'n'R már 1 éve!!:)jaj de most rohanok kakilnom kell!!na hello -
#240 Szegény :( -
#239 Akkó hogy én se maradjak ki:
Nekem meg a betöltéskor formázódik a merevlemez.Ée nem akarjátok hogy ez történjen velem.Ugye? -
#238 szvsz hiányzik a print screen billentyű :) -
#237 Én se akarok kimaradni, tegnap jött meg csaaak, izé őő nem akarok screenshotot mutatni, mer le van benne tiltva, és nem adom kölcsön ! X D -
#236 "Jóeszét gumiszobaszervíz. Miben segíthetek? -
tzsoltika #235 -
#234 hallod nekem is megvan a játék de scr-el nem tok szolgálni mert most nincs kedvem a linket meg már nem találom na mentem fürödni sziasztok
-
#233 jaja kértem!de azóta semmire se válaszol -
tzsoltika #232 De jó neki! Screenshotokat kértél már tőle? XD Egész nap tudnám fürdetni az ilyeneket :D -
#231 Így má értem.
Amúgy ennek a tagnak állítólag megvan a Rig'n'Roll is.De azt márégebbem mondta. -
#230 úgy értem, hogy vannak ilyenek, akik ezzel szórakoznak -
#229 Mármint hogy érted?Komolyan van ijen vagy csak szórakoznak? -
#228 ilyenek mindig vannak... aki fél évvel a megjelenés előtt már tölti, játszik vele, meg ilyenek... vagy, ha nem iső, akkor egyik haverja. -
#227 Elkértem a linket. és érdekes, de pont mennie kellett fürdeni -
#226 ETS-t? LOL! -
#225 WAZZE!
Egyik tag msn-en aszondja hogy ő má "tölti le".Hát hülye ez? -
#224 cspcs, nem mondod :P -
#223 úgy kicsrélve hogy mondjuk egy peterbiltnek freightliner interiorja volt a haulniba -
#222 szvsz viccből mondta -
tzsoltika #221 hamarabb lesz játék is... -
#220 Egyébként már kibasztak velük... A Long Haul honlapja még nincs meg, úgy hogy főa fejük, hogy nekunk (eucsiknak XD) előbb van honlap. XD -
#219 Hogy érted, hogy kicserélve? -
#218 zsír zsír zsír! csak azt remélem, hogy az interiorok nem lesznek kicserélve mint a haulinban, mert nekem naon elrontja a játékélményt, itt meg aztán pláne elcseszné... -
tzsoltika #217 igen, képernyőkimélő -
#216 Off erről tud valaki valamit?:)TruckSaver -
#215 nem basznak ki, mert készül a 18 WOS American Long Haul is. -
#214 Meg gondoljatok bele...
Végre az amcsikkal is kibasznak
Most ők fogják csinálni a rengetek kiegészítőt meg módot,mapot
[[[[[[Végre röhöghetünk rajtuk!!!]]]]]] -
#213 reméllem ebbe is lessz "konzol"+ edit meg minden -
#212 -
cris07 #211 meg verje is ki...pf:D -
#210 Meg megnyomni a féket a "lányokná" -
#209 meg megtankolni a verdát:D meg ellnőrizni az árut:) -
#208 Hát tényleg érdekesen nézne ki
Magnumrolcsi: annak mi értelme lenne? -
cris07 #207 :D...hát fejlődik a világ de annak mi értelme lenne ha te cask ülnél és néznéd a monitort??? ez neked a jo simulator...egyaltalán nem lenne semmi izgalmas benne
meg a sávtartóba se... -
#206 nem azért, de tényleg van olyan, hogy sávtartó??? Tiszta vicc. Automata váltó, tempomat... a sofőrnek meg lassan nem lesz más dolga, mint a tájat nézni Még jó, hogy én rövid pályafutásom alatt csak olyan gépekkel futottam össze, amiket még vezetni kellett. -
#205 -
#204 Tempomat a Haulin-ba is van. Meg tehetnének bele olyat is, hogy beírod melyik város/cég és oda vezet magától. Közbe Te ülsz és nézed a monitort, semmit nem kell csinálnod. Milyen király simulator lenne. -
#203 xDDDDDDDDDD -
#202 1.-2. osztályba vissza...