140239
Euro Truck Simulator
-
#284 és ha nem? :S
Mert sztem nemfognak :S
Nem nagyon veszik a szimulátorokat és az arcadokat én úgy tudom. -
tzsoltika #283 a SevenM cég inkább a szimulátor árusitó, lehetséges hogy árúlni fogják ha látnak benne üzletet... -
#282 bízzunk benne.De a World Racing 2 is kimaradt Magyarországból...ugyhogy....Tuti ez sem kapható majd itthon :(
Lehet az Automex Kft vagy egy másik eladó cég úgy gondolja hogy nincs kereslet az ilyen játékokra ezért nem hozzák be vagy ezért utasitják el. -
#281 jah igen meg az Sci csinálta a híres Richard Burns Rally...már a cégeket is keverem...hülye vagyok,inkább ilyen téren megse szólalok -
#280 én nem emberkedtem.És ha észrevennéd nem csak én vagyok ilyen a fórumban.De hát ez van...mostmár bannoltak,amit megmondtam én.Én nem okoskodok,én csak megmondtam amit megakartam -
#279 Nem voltak túl bőbeszédűek az scs software sajtósai ez ügyben. Annyit mondtak, hogy megpróbálják még idén kiadni őket. -
danyr #278 lesz is -
#277 Asszem, egy kis tisztogatás nem ártana .. -
#276 sztem a héten az lesz xD -
#275 Öhm, asszem veled már voltak gondok a Haulin fórumon is, tehát azt tanácsolom, diplomáciai megoldásként, hogy... MARADJ KUSSBAN! -
#274 nem is tom hogy milyen nemzetiségű de hogy nem magyar azis biztos....
mert mi nem szoktunk verebezni xDDD -
#272 Hát de európában játszódik a game"szóval csak kapható lessz európában is".Dehát majd kiderül. -
#271 A fejlesztő az SCS. Semmi köze az SCi-hez. Az SCi a Carmageddon sorozatot meg jópár másik játékot fejlesztett / adott ki és lehetett kapni itthon a játékaikat:)
Más:
Nem találtam a topicban de lehet hogy csak átsiklott a szemem felette. Körülbelül mikorra várható a játék megjelenése? -
tzsoltika #270 te kezdted... amúgy meg azért játszasz vele mert csak az megy a gépeden -
cris07 #269 mivan veled te veréb? megint te emberkedsz...képzeld el h sokat jáccotam vele...meg amúgyis neked nem mindegy mivel jáccok meg mivel nem...kivagyte h megmondod nekem?te szardarab...
menőzhetsz itt a bannolásoddal...LESZAROM+TÉGED IS!!!
-
#268 most nemtom mi oylan vicces ezen.De jó játék volt és még most is az.Lehet hogy neked gagyi mert már régi és nem éri meg....De akkor ha az se tetszett akkor majd ezzel se játszál!! -
cris07 #267 -
#266 én 1000 Ft-ért láttam Game4ever dobozban. -
Solt #265 júúúúúj... mivan veletek? :D :D -
cris07 #264 2ezer forint a hard truck 1:D -
cris07 #263 péefeff...ti mit leműveltek itt ge*c:D:D:D -
#262 én is ezt mondtam nekik.De ne értették meg csak későn :D
Vagy csak nem figyelték a hsz-met. -
#261 Én még életemben nem ltátam SCI játékot Mo.-n.Kivéve a Hard Truck 18 keréken az élen című játékot.Azt még most is lehet kapni Tacsiban(Tesco)Game4ever dobozban. :D -
#260 jól van gyerekek. Asszem mindenki kitárgyalta, hogy mi van meg neki... Elsőre poénos volt, de most már unalmas, sőt idegesítő. -
#259 magyarul?Szted Mo.-n kapható lesz?Szerintem nem.Én mondok egy 90%-ot arra hogy nem :)
Bár kitudja........ -
#258 Mekkora sirályság volna -
#257 Várjunk csak!
Akkor eztmeglehet majd venni európában is?Talán magyarul is? -
#256 Ja Woll! -
#255 És ha frontálisan ütközöl abba tényleg belehalsz.A game elveszi a lelked -
#254 Szerintem kicsit áljunk le a baromságokkal és koncentráljunk a lényegre.Méghozzá a játékra.És ne iylen hülyeésget írjatok,mer csak lejáratjátok magatokat itt :D Meg akkora seggfejnek néznek minket itt...szal nyugiiiiiiiiii -
#251 Nem eggyértelmű?:Scania,man,merci,volvo,daf... -
#250 Szerintem inkább maradjunk a témánál -
#249 ja remélem tényleg élethüek lesz nek a dolgok!!és kiváncsi lenék mien kamionok lesznek benne! -
#248 Így gyor meglessz a #2000 hozzászólás -
#247 aha meg lesz mellékút mint pl mindösze 2 sáv van :D -
#246 én is beleszólok :D
Nekem meg else indult mert P7 100000000 MHZ-s gép kell neki és Ati Radeon 23580 ami 27 TB-s.... XD -
#245 De a témához visszatérve.:tekintve arra hogy európában játszódik a játék reméllem nem csak 4 sávos autópályák lesznek.Az annyira "*******" volna. -
#244 Az Euro Truck Simulátorral én még "Komondoron" játszottam -
#243 Csak!? Én azt már a Hard Truck előtt kiakasztottam! -
#242 LOL!