140239
Euro Truck Simulator
  • LeWyTy
    Hát úgykell azt.
    Amúgy én is így szoktam.
  • LTomi
    Ja! A Haulin'-ban amelyik kereszteződésnél nincs lámpa, ott nem érdekli az AI-t, ha megindulok, azt úgy oldalba nyom, hogy kilépek mérgemben a játékból, és GTA SA-ban tömegyilkosságot végzek az utcán rakétavetővel és shotgunnal.
  • Raho
    Hát a forgalomra tényleg fordíthatnának időt, mert az egyik részben sem volt tökéletes.
  • Peti 6425
    Na de ez nem is lenne rossz, csak ne a fos prism3d motorral csinálják, mert az a legnagyobb baja a többinek is.
  • LTomi
    Tom, de szeretek hosszú hszeket írni! XD
  • Boconadi
    ezt már megondta a Gumikacsa is :)
  • Attila889
    pl: még a jelzőlámpákat is fújja szél amik fent vannak :D
    És mikor belső nézetben vagy és megálsz a piroslámpánál akkor felnézel a kamerával és látod amhogy fújja a szél azt...és az is élethűen jönne ki hogy felkell nézni a jelszőlámpához..Meg ha lenne lekanyarodó sáv,meg a forgalom is jobban meglenne csinálva :)
  • Pepsi Twist
    ja
  • LTomi
    Ja, és mégvalami. Itt ugye írunk jó tippeket a játékhoz, de azért nagy csodát ne várjunk tőle (SCS nem nagyon csinál csodákat), mert túl nagy lesz a csalódás, ha egy félig európai tulajdonképpen 18 WoS-t kapunk, de azért bízzunk benne, hogy nem lesz akkora budget game.
  • LTomi
    Hm... rájöttem valamire. Az a gond, hogy az eddigi 18 WoS részekben minden tökéletes volt, itt például a környezeten is fejleszthetnének (kiégni készülő, pislákoló utcai lámpák, szél, ami fújja a fákat, stb.).
  • Pepsi Twist
    Nem tudjuk...
  • Peti 6425
    Hello! Mikorra várható a játék kiadása?
  • LTomi
    Ki az aki nem? Én bizt, hogy megveszem!
  • norbi56
    énis az tuti
  • LeWyTy
    Én is!
  • Pepsi Twist
    ja ha lesz multi akkor én is megveszem...
  • gumikacsa
    pl. nekem...
  • tzsoltika
    Csak egy baj van: a warezzel nem lesz multi, és ha Magyarországon nem jelenik meg akkor csak néhány emberkének lesz meg aki megvásárolta(tta) :S
  • Pepsi Twist
    ???
  • Bucser
    jahh és senki más nem lenne a szigeten... baromi feelinges lenne... kb 5 prcig....
  • Truck Driver001
    Lesz multi..fogadjunk?:D
  • Pepsi Twist
    jaja gyerekek egy ilyen játéknak nagyon nagy filingje lenne hogy onlány 4-5-en megyünk konvojba kemény 120-al :D esetleg lejtőn 140-el... nem úgy mint a TDU-ba 320-al egymás mellet :D ha lenne online akkor szvsz ez jobb lenne mint a TDU...
  • tzsoltika
    Sabre! Legyen multiplayer bazeg!
  • gumikacsa
    tehát semmi lényeges.
  • Bennz
    tehát:
    "hi, azt szeretném mondani, hogy örülök ,hogy az SCS végre egy olyan játékot készít ami az európai fuvarozásról szól,elegünk lett Amerikából.
    De!azt gondolom hogy nekik egy dologra kellene koncentrálniuk...MULTIPLAYER-re.Mi eddig is csináltunk magunknak kamionokat és pályákat(térképeket) és ,ahogy nézem ezek jobbak mint a SCS-ei.Ha nem csináltok multiplayert akkor ez egy újabb unalmas része lesz
    a "magányos" kamionos játéknak. Gondolj erre Sabre.Köszönöm"
  • Truck Driver001
    Na..Rig'n'roll-ról már úgyis lemondtam.Szánalom amit művelnek..2008..hogyne.Én meg Jimi Hendrix vagyok.Különben is kihaggyák a lényeget belőle.A multit.Kezdem úgy látni hogy az SCS röhögve ott fogja hagyni a konkurenciát.Európai kamionok,gyönyörű grafika,[talán liszenszelt járművek] és multiplayer lehetőség.Nekem ennél több azt hiszem nem is kell.Az Oroszok meg bekaphatják.
  • LeWyTy
    qvaszar hogy nem tok angolul...valaki?
  • gumikacsa
    Hi, I would like to say that i'm greatful that SCS is finally making a game about european transport, we've had enough of America. But! I think that they should focus on one thing.. MULTIPLAYER. We made european trucks and maps ourselves, and as far as i can see they're better than the SCS ones. If you won't make a multi the game will be another boring part of LONESOME virtual trucking game. Think sbout it Sabre. Thanks.
  • Attila889
    de ez is szimulátor...de mivan ha a cég úgy gondolja hogy nincs rá kereslet?Hisz egy ismeretlen játékkészitő cég...sokan nem is ismerik...aki ismeri az megveszi ez alap.De kevesen vagyunk akik ismerik,és úgy nem lenne sikere a sorozatnak.A Bus Drivert is mondták hogy megjelenik Mo.-n és mégse jelent meg.Pedig megvettem volna.Ha ez emgjelenik itt akkor tuti megveszem :)
  • SitatiS
    De a SevenM az egyik Mo-i forgalmazó..
    Ahogy tzsoltika is mondta,simulatorokkal(is) foglalkoznak,úgy tudom ez is az lesz vagy tévedek?
  • fulcrum falcon
    de ha gagyibb is a game annyi előnye van h nem kell európai kamionokat letölteni
  • fulcrum falcon
    hát nem akarok kötekedni meg lehet h félreértettem de ennek sztem jobb grafja van mint a 18wos-nak.
  • V43 1105
    Offot haggyátok már abba ..
  • LeWyTy
    de amúgy mé a GTR2 a téma
  • LeWyTy
    Nem is, mer valami SimBin.
  • LeWyTy
    Az ATARI csinálta.
  • Attila889
    a GTR2-t nem az SCS csinálta úgy tudom
  • LeWyTy
    És reméljük hogy sikerül is nekeik.
  • Bacsa11
    Oké hogy európai meg minden de szerintem a 18WoS jobb!A grafikája jobban tetszik bár ezen senkivel nem akarok veszekedni aki nem így látja mondja nyugodtan
  • SitatiS
    hogyne vennék?
    én annó a GTR2-t csak hosszas várakozás után tudtam megvenni náluk,mindig kifogyott..