140239
Euro Truck Simulator
-
#364 Csö mileszz már ??mikora adják ki ezt a játékot??? -
#363 okay :) de mostmár elég az offból -
#362 Nem értettem félre. -
#361 viccnek szántam :) (bocs ha félre értetted ) -
#360 Kösz, kedves vagy. -
#359 -
#358 Hm... teljes a csend a játék hírei körül, és itt is. Hopp, az ittenit megzavartam. XD -
Szabi1991 #357 ... -
#356 de ha rajtam múlna nem lenne benne -
#355 nem muszály. -
Szabi1991 #354 akkor traktort tegyenek bele ? -
#353 sztem hülyeség lenne. -
#352 Mekkora poyén vóna
+ Akkó má kamionmentővel is -
#351 :D -
Szabi1991 #350 és a tűzoltó az mi ?
mehetnél kék lámpával, kapcsolgathatnád a sziréna hangokat, mindenki lehuzodna :) -
#349 az american long haulról nincsenek képek? -
#348 De ez nem egy Emergency, lesz, hanem kamionos játék. -
Szabi1991 #347 remélem lesz tűzoltóautó is..
bár félek hogy nem -
#346 én túlzottan nem értek ehez :D
Csak felajánlottam ezt a lehetőséget.Megkell kérni a Debreceni játékipart...hogy is hívják ami csinálta a Cross Racing Championshipet? :D
Nah őket...ők Debreceniek és tuti csinálnának egy sikeres programot.Bár ők inkább kitalált cuccokkal törödnek.Vagy kérni tőlük egy motort :D -
Peti 6425 #345 Jah, jó 5let. Csak egy játékmotort kell készíteni, ami a legnagyobb munka. A többi még azt mondom viszonylag könnyű, mert láttam sok modellkészítőt és szépeket tudnak(PTTM-hez pl). Meg kell írni a küldetéseket, meg forgalmat, szóval összelehetne hozni. Csak idő, okos, tapasztal emberek kellenek, na és ebből minnél több. -
#344 Nahh... -
#343 ha ennyi kívánságunk van akokr miért nem dobunk össze egy kis játékot? :D -
#342 remélem minél hamarabb....:D:D:):) -
#341 Ezt a sok kívánságot....Ha egy sokkal nevesebb cég vagy mia rák csinálná akkor se raknának bele ennyi mindent. -
tzsoltika #340 meg kelljen fizetni az autópálya használatért...
Ne várjatok csodát! Ez egy SCS játék! -
reaper0124 #339 Hy all! Meg mondjuk lehetne benne tachográf is amit mindig cserélni kell meg menetlevél is -
#338 Jó, de akkor is idegesít :D -
#337 Jaja!Ez annyira szar benne -
#336 A lámpákat is megcsinálhatnák mert oké hogy az AI lesatuzik és megáll de olyan rövid a sárga hogy esélyem sincs megállni (ugyanez a Bus Driverben is). -
#335 Még nem lehet tudni -
#334 Hi!
Vki meg tudná mondani mikor adják ki??
THX -
Peti 6425 #333 Jah, meg te válthatnál. Gondolok a domboknál a sebesságváltóra. pl.: ha csak felet kell visszatenni felet teszel vissza :) -
#332 Lehetnének normális kanyarok is.. Jó én pl most G25-el tolom, de mivan azzal aki billentyűzettel, vagy más féle kormánnyal nyomja?:S Beselehet venni a kanyarokat, mert felborul a pót, aztán dugó és 30percig szenvedhetsz mire a pót feláll .. -
#331 vagy elkezd a semmiért fékezni és mondjuk nem a belső sávba megy a kamion.... :D -
Solt #330 megjegyzés a 4. ponthoz: az autópályán ami a városon megy keresztül, függetlenül attól, hogy milyen sebességjelző tábla van /természetesn 50km/h feletti/, teherautóra és buszra e táblák nem vonatkoznak! lakott területen belül, max 50km/h! :)) -
#329 Szerintem pedig kivehetnék:
1. Autópályán ok nélkül satufékkel megálló kamionokat, kocsikat.
2. Autópályán bazi nagy dugó, mert "jelzőlámpa volt berakva lámpa nélkül" helyzeteket.
3. Az egyféle latin-amerikai sofőrt, ha egyszer már Európában vagyunk.
4. Ha egyszer az autópálya a felüljárón megy a város felett, akkor a sebességhatárt.
5. Ész nélkül hátulról a pótkocsiba rohanó járműveket.
6. Rövid zöldeket, illetve zöldhullámot rakjanak bele.
Röviden ennyi. -
#328 mihez képest? szerintem néhol pedig kifejezetten intelligens a forgalom, leginkább sávváltásnál, ha lassabban haladok és követnek akkor megelőznek, ha én jövök gyorsabban akkor ők váltanak sávot. bár kereszteződésben pedig néha tényleg irreálisan közlekednek, de szerintem a fizikán inkább van mit fejleszteni, ütközéseken. -
#327 Azért telhetetlen nelegyél. -
#326 De lehetnének a game-ben régebbi kamionok is, mondjuk azokkal indulnánk (IFA, Kamaz, stb...). -
fulcrum falcon #325 Meg lehetne olyan is h koszolódik a kamzi mert a world racing 2-ben is volt koszolódás.