140239
Euro Truck Simulator
  • MAN TGA
    Csö mileszz már ??mikora adják ki ezt a játékot???
  • Pepsi Twist
    okay :) de mostmár elég az offból
  • LTomi
    Nem értettem félre.
  • Pepsi Twist
    viccnek szántam :) (bocs ha félre értetted )
  • LTomi
    Kösz, kedves vagy.
  • Pepsi Twist
  • LTomi
    Hm... teljes a csend a játék hírei körül, és itt is. Hopp, az ittenit megzavartam. XD
  • Szabi1991
    ...
  • caseih9400
    de ha rajtam múlna nem lenne benne
  • caseih9400
    nem muszály.
  • Szabi1991
    akkor traktort tegyenek bele ?
  • caseih9400
    sztem hülyeség lenne.
  • LeWyTy
    Mekkora poyén vóna
    + Akkó má kamionmentővel is
  • leho94
    :D
  • Szabi1991
    és a tűzoltó az mi ?

mehetnél kék lámpával, kapcsolgathatnád a sziréna hangokat, mindenki lehuzodna :)
  • King of Roads
    az american long haulról nincsenek képek?
  • LTomi
    De ez nem egy Emergency, lesz, hanem kamionos játék.
  • Szabi1991
    remélem lesz tűzoltóautó is..
    bár félek hogy nem
  • Attila889
    én túlzottan nem értek ehez :D
    Csak felajánlottam ezt a lehetőséget.Megkell kérni a Debreceni játékipart...hogy is hívják ami csinálta a Cross Racing Championshipet? :D
    Nah őket...ők Debreceniek és tuti csinálnának egy sikeres programot.Bár ők inkább kitalált cuccokkal törödnek.Vagy kérni tőlük egy motort :D
  • Peti 6425
    Jah, jó 5let. Csak egy játékmotort kell készíteni, ami a legnagyobb munka. A többi még azt mondom viszonylag könnyű, mert láttam sok modellkészítőt és szépeket tudnak(PTTM-hez pl). Meg kell írni a küldetéseket, meg forgalmat, szóval összelehetne hozni. Csak idő, okos, tapasztal emberek kellenek, na és ebből minnél több.
  • LeWyTy
    Nahh...
  • Attila889
    ha ennyi kívánságunk van akokr miért nem dobunk össze egy kis játékot? :D
  • Leo 1991
    remélem minél hamarabb....:D:D:):)
  • rooney8
    Ezt a sok kívánságot....Ha egy sokkal nevesebb cég vagy mia rák csinálná akkor se raknának bele ennyi mindent.
  • tzsoltika
    meg kelljen fizetni az autópálya használatért...

Ne várjatok csodát! Ez egy SCS játék!
  • reaper0124
    Hy all! Meg mondjuk lehetne benne tachográf is amit mindig cserélni kell meg menetlevél is
  • Nohab
    Jó, de akkor is idegesít :D
  • LeWyTy
    Jaja!Ez annyira szar benne
  • [HUN]FaTaL
    A lámpákat is megcsinálhatnák mert oké hogy az AI lesatuzik és megáll de olyan rövid a sárga hogy esélyem sincs megállni (ugyanez a Bus Driverben is).
  • rooney8
    Még nem lehet tudni
  • Leo 1991
    Hi!

Vki meg tudná mondani mikor adják ki??
    THX
  • Peti 6425
    Jah, meg te válthatnál. Gondolok a domboknál a sebesságváltóra. pl.: ha csak felet kell visszatenni felet teszel vissza :)
  • V43 1105
    Lehetnének normális kanyarok is.. Jó én pl most G25-el tolom, de mivan azzal aki billentyűzettel, vagy más féle kormánnyal nyomja?:S Beselehet venni a kanyarokat, mert felborul a pót, aztán dugó és 30percig szenvedhetsz mire a pót feláll ..
  • Attila889
    vagy elkezd a semmiért fékezni és mondjuk nem a belső sávba megy a kamion.... :D
  • Solt
    megjegyzés a 4. ponthoz: az autópályán ami a városon megy keresztül, függetlenül attól, hogy milyen sebességjelző tábla van /természetesn 50km/h feletti/, teherautóra és buszra e táblák nem vonatkoznak! lakott területen belül, max 50km/h! :))
  • Nohab
    Szerintem pedig kivehetnék:
    1. Autópályán ok nélkül satufékkel megálló kamionokat, kocsikat.
    2. Autópályán bazi nagy dugó, mert "jelzőlámpa volt berakva lámpa nélkül" helyzeteket.
    3. Az egyféle latin-amerikai sofőrt, ha egyszer már Európában vagyunk.
    4. Ha egyszer az autópálya a felüljárón megy a város felett, akkor a sebességhatárt.
    5. Ész nélkül hátulról a pótkocsiba rohanó járműveket.
    6. Rövid zöldeket, illetve zöldhullámot rakjanak bele.

Röviden ennyi.
  • ngcsnet
    mihez képest? szerintem néhol pedig kifejezetten intelligens a forgalom, leginkább sávváltásnál, ha lassabban haladok és követnek akkor megelőznek, ha én jövök gyorsabban akkor ők váltanak sávot. bár kereszteződésben pedig néha tényleg irreálisan közlekednek, de szerintem a fizikán inkább van mit fejleszteni, ütközéseken.
  • Raho
    Azért telhetetlen nelegyél.
  • LTomi
    De lehetnének a game-ben régebbi kamionok is, mondjuk azokkal indulnánk (IFA, Kamaz, stb...).
  • fulcrum falcon
    Meg lehetne olyan is h koszolódik a kamzi mert a world racing 2-ben is volt koszolódás.