140239
Euro Truck Simulator
-
#405 Mostmár én is -
tzsoltika #404 Remélem benne lesz az új MAN TGX :) -
#403 Mint a mercinél! -
#402 Még ebben az évszázadban! -
#401 még ebben az évezredben -
#400 mikor jön ki a játék??? -
Solt #399 #386
és ezzel fejezzük is be... -
#398 na egyet mutassal kerlekszepen. -
#397 :D -
Solt #396 igen, így értelme is van! :)))) -
#395 pont fordítva ! bagoly mondja verébnek !! :D -
Solt #394 van benne igazság, de ne engem találj már meg! tele a topic off-al amit te is gyarapítottál... veréb mondja bagolynak... -
#393 ezeket beszéljétek már meg a kamionos topikba, kérem. -
Solt #392 Ez majd akkor lesz érdekes, ha az osztrákok átálnak az átlagsebesség mérésre... Sprinterben, hogy lehet ezt kijátszani? Kezd idegesíteni, hogy a román buszosok úgy mennek el mellettem mintha állnék... nekem 101km/h nál lebólint! :)) -
#391 igen.fülke is lesz benne -
#390 Hát, lesznek benne kamionok, lesz benne pót kocsi, őőő lesz fülkéjük kihagytam valamit? -
#389 aha, nem -
#388 TUD VALAKI VALAMIT ERRÖL A JÁTÉKROL-RÖL????????? -
Peti 6425 #387 Pl. ha bemész a Volvohoz ott rádugják számítogépre és feljebb húzzák a limitet, de házilag is átlehet verni. -
#386 hogy kened-vágod hanyas biztosíték -
#385 Ha már igy off az egész beszállok .. A 4-es illetve az R szériás Scaniába is az egyes biztositék kihúzásával kapcsol ki a tiltás. A 17-es biztositék kihúzásával meg ki is kapcsol a tachográf .. Dafnál szintúgy .. -
#384 gondolom azok csak belföldeznek.. -
#383 Ez csak pénzkérdés sok esetben, elég kicsit csúsztatni a szerelőnek aki illeszti a tachográfot, és már megy is a masina.....
124 es Scanián 1 es bizti ki oszt repül is a vas.. -
#382 El kéne itt egy alapos takaritás .. -
#381 csak a biztosítékot kell kikapni nem? -
#380 most azt ne mondd hogy nincs igazam :D -
#379 Ja, hisz benne van ma már a legtöbb kamionban az a szar, ami letilt, de tudtommal 1 mozdulat kiiktatni. Elég sok ismerősömnek ki van iktatva, sőt ismerek olyat, akinek 110-nél karcol 90-et a menetíró -
#378 hát értelme lenne legalább 140-el száguldani ha akarunk... -
#377 Remélem az uj TGX-is benne leszz!!! -
Peti 6425 #376 Nemhiszem, hogy unalmas lenne, eleinte. De végül nem F1-ről van szó :P -
DJ BP #375 vajon mennyire lesz realisztikus? Pl. 90-nél korlátozni fogják a sebességet? Mert az lenne valóságos, csak úgy nem lesz dögunalmas menni autópályán? :D -
#374 Ja de akkor már leszorítósdit is lehetne játszani (tiszta GTA :) ), és ki ér élve Berlinbe a szállítmánnyal. XD -
eiduR #373 Szép kis játéknak ígérkezik. De milyen jó lenne ha ebből a nemtudoménhányadik kamionos játékukból nem hagynák ki a Multiplayer módot. Fincsi lenne ha egymás mellett zúznánk el a gépekkel... Valaki nem akar irni a szerkesztőknek?... :) -
#372 -
#371 te a csajokkal is így vagy például?vGY AZ ORVOSNÁL IS?Ha nem te jössz akkor is te mész be??Vagy betörsz miközben csinál valamit az orvos? :D -
#370 HEHE!!!Könyü azt mondani!!! -
#369 Inkább nem írok semmit!Ha lehet töbször NE KÉRD EL privátban mert meg sem jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#368 hééé hééé nyugiii,nyugiii -
Horváth trans #366 Sziasztok honnan birom letölteni??? ezt a gamet -
#365 ne legyél türelmetlen.