140239
Euro Truck Simulator
-
Ja, eddig mindnek új motorja volt, csak mind prism3D. Csak mindig újabb verzió -
én ezt nem tudtam. Mindha úgy emlékeznék, hogy arról beszéltünk hogy egy új motort fog kapni. -
Tudtommal így lesz. -
Még azt is hogy hanyas cipő van rajtad -
Remélem hogy ott ahol van az actros belseje ott e kijelzön müködni fognak a dolgok.
Írnifogja hogy hanyadikba van a gép meg hogy mennyi az idő. -
ja szépen néz ki sztem is -
Valóban nagyon szép a grafikája nekem teccik.
Csak azokat a ronda nagy piros x-eket elhagyhatnák mert baromi tondán néz ki ott az 1. képen.:( -
Miért, ez eddig számodra nem volt egyértelmű? Mivel ezt is az scs fejleszti, így világos, hogy ennek is, mint eddig minden játékuknak a Prism3D a motorja. (ami egyébként egyre szebb, és stabilabb.) -
Nézd te is a jobbik oldalát: ezt is könnyű lesz módolni
A környezett néhány részétől viszont már a könnyem foikojanszép
-
Hát mit ne mondjak a képekről. Szerintem ugyan úgy prism3d lesz...
aki lusta
-
Hát miitmondják nincs nagy horderejük -
Állat -
SomAdam #433 Új képekitten -
pzolika978 #432 HY!
Valami új info? Érdekelne egy tisztán eu-s játék.Bár a PTTM-et polish packel nyomom,de kár hogy magyar térkép nincs benne. Majd talán ebben a játékban. -
tzsoltika #431 jahh... csinálljuk az amcsi kamcsikat -
Azéer nem egészen vérbeli, van egy kis Amcsi szaga, de azért nagyrésze "Eucsi". -
nemhiszem...de remélem:D -
Kíváncsi leszek ráh. ez moddolható lesz e vajon... -
szerintem örüljünk neki hogy végre egy vérbelig európai kamionos simulátor lesz.(valamikor) :S -
Az eddigi információink szerint igen,sajnos! :( -
Helló! Csak ez a pár kamion lesz benne? -
szerintem inkább tavaszra.Bár nemtudom.Ugyanaz a cég csinálja ugye???Valusoft? :) -
adaptálták:D -
karajev #422 ki ez a csicska? erre büszkék anyádék:D
-
Látom a fiatalabb korosztály most sem hazudtolja meg magát..... -
a kamionlista megvan. Merci, Volvo, Magnum, Scania. Nem lepődnék meg, ha ezekkel lenne ennyi. -
CseNo #419 Tuti hogy csúszik 2008 télre, vagy akár tavaszra. Az idén már nem fog kijönni... Szerintem semmi esély nincs rá. Bár, kitudja... Egy karácsonyi ajándék :D -
lassan eltelik egy 1 hónap....semmi újj infó,semmi újj kép.Legalább ha egy tervezett térképet dobnának :S
Vagy egy kamionlistát az is valami lenne,mert lehetne miről beszélgetni. -
egészséges bannolást jósolok neked az elkövetkezendő 100 évre :) -
még nem jelent meg... -
sziasztok!
demóját hol tudnám letölteni? -
menjé a jóédes kva anyádba;) vissza se gyere:D -
cris07 #413 múltkor anyáddal randiztam..kérdezte h ugye van bennem vmi szép..montam neki hogy van de mindjár kihúzom!csak így a biztosítékokról jutott eszembe! -
cris07 #412 kihagytad de mondjuk nem is tudhacc róla. szar fórum helyett inkább csetelj ott kilehet választani : LÁNYOKAT! beszéljmeg vmeikkel találkozót és mondjad: Onnan fogsz megismerni: sport cipő suhogós gatya kockás ing kötött pulóver és albino vagyok! mondmeg h egy monitor legyen a nyakába mert egyébként a közelébe se mész! JO CSAJOZÁST!és ne felejcsd el nyakig húzni a gatyát! -
tzsoltika #411 lehoo... ne légy köcsög!
Leo 1991: még nem jött ki és nem is tudjuk hogy mikor jön ki -
ne merj mégegyszer téves infót kiadni mer büntipontot kapsz érte! -
már rég kijött.... -
mikor jön ki? nem tudjátok? -
A magyar map honlapját ők adták. -
Szasztok.
Off
van itt valaki, aki kapcsolatban van ezzel az oldlallal: http://htst.extra.hu/haulin/index.php
mert próbáltam felvenni velük a kapcsolatot, de hogy úgy mondjam, rám se bagóztak...
on