140239
Euro Truck Simulator
-
#485 dettó -
TottiZsolt #484 Fél óráról megint elkezdte a visszaszámlálást... -
#483 semmi.... -
#482 :S talán új faq ....de 18perc múlva meglátjuk... -
#481 mi ez a visszaszámlálás ezen az oldalon??
http://htst.extra.hu/haulin/modules.php?name=News&file=article&sid=78 -
#480 hát mi ilyenről álmodhatunk..de legalább occó játék lesz XD XD -
#479 JA A GÁZOLAJNAK SZÉP ÁRA IS VAN!!:D -
#478 nemtom.. én nem figyeltem sohase -
#477 hááát nemtom...olyan furák :D
Vay én voltam vak a 18 Wos játéka közben is? XD -
csak 4 hsz.-t kellene visszaolvasnod ;) de ha ez neked nehéz , megértelek!:DD -
Balee 007 #475 Nem tudja valaki hogy mikor fog megjelenni? Nagyon jónak tűnik így képek alapján. Mekkora a min gépigénye? -
#474 Mert eddig mi volt ?:D -
#473 xD -
#472 jééé normális benzinfajták....98,95,DIESEL :D -
#471 ha visszaolvastál volna, akkor tudnád hogy mi sem tudjuk hogy mikor jelenik meg, úgyhogy nagyon okos vagy. -
#470 :DD -
#469 Holnap,Holnapután,Holnapután után,Egy hét,Egy hónap,Egy év,10 év,100 év,Egy évezred,Soha -
#468 soha -
#467 Mi se tudjuk. -
TottiZsolt #466 Helló!
Valaki tudja, hogy kb. mikor jelenik meg? Visszaolvastam, de nem találtam ráutaló jeleket :) :( Ha valaki tud valamit ossza meg lécci! Kössz! :) -
#465 A GAS az nem egy levédett márkanév -
#464 ja mondern ai mint a man in balckbe :D -
#463 lehet nem is lesznek -
#462 Még mindig nincsenek az AI kocsikban emberek. -
#461 de akkor már legalább valami Gasso-t Esso helyett, vagy LOM-t Mol helyett, vagy ilyesmiket. Én geyébként nem nagyon támogatom ezeket a drága licenszvételeket, mert kevesebb pénzük marafd a játék fejlesztésére, aztán sokra megyünk egy félkéssz játékkal, akkor is, ha nem acros, hanem actros van benne. -
#460 Szép, de szerintem bagy a merci állt be fordítva, vagy lesz benne anglia, és ez ott van, mivel ez az út jobb oldalán van. -
#459 álom-álom édes álom....annyi pénzük nincs az SCS-nek a liszenszre xDXDXDXDXDXD -
#458 dobhatnának bele vmi Shell benzinkutat meg mellé Burger King-et azt akkor pont jo lenne^^ -
#457 Ez lemaradt:
-
#456 Hallod!Ha ez a rész is követi a wos-ok hagyományait, akkor nyilván kismillió cucc lesz még hozzá pótok,kamiono,mapok stb.. -
#455 Amúgy meg eléggé licenc-szagú a dolog, mert a Merci műszerfalán ott van hogy "Actros info", tehát... Mindenesetre az interiorok nagyon bejönnek! Alig várom már... -
#454 Nagyon jól néz ki, kár hogy régi modellek nem lesznek benne... Milyen kajak lenne pedig, ha lehetne használtan is venni régi teherautókat(nem csak nyergeseket!! KoTR feeling...), mint pl. Ifa, régi Mercik, Kamaz, Iveco és még sorolhatnánk... :) -
#453 az furcsa lenne. főleg h nem tok annyira németül xxxxxD -
#452 Mász fel egy fára, énekelj németül , s talán majd kérdésedre a válasz kiderül -.-' Nem tud senki semmit -.- csak visszakéne olvasnod XD -
#451 mikor adják ki? tud róla vki? -
#450 egész európába lehet majd menni? vagy csak a nagyobb országokba??(gondolok Német-, Francia-, Spanyolország) -
#449 Majd (ha lesz)map editorban rakunk helyette építkezést. -
#448 Ahoz képest hogy európaiak csinálják ahoz képepst egy picit nekem gagyik a kamionok.Valahogy az amcsi kamionokat jobban megcsinálják.Nekem ez úgytűnik mintha nagyon eröltetett lenne.
Nemlesz benne csak 4 kamion a pótok amcsik lesznek csak tesznek még alá egy tengelyel többet.Szerintem a long haul ha valamikor kifog jönni vernifogja ezt a gammát.Mert tuti h. azis kb. ilyen grafikával fog már rendelkezni..
-
#447 A végén még lehet, hogy minden játék prism3d-t akar -
#446 ja