140239
Euro Truck Simulator
  • rics88
    ha csinálok skint azt hova másoljam be?kösz a segítséget
  • Pepsi Twist
    1 kis off!

B.U.É.K. B.U.É.K. B.U.É.K. B.U.É.K. B.U.É.K.

Off vége!
  • Pepsi Twist
    ok
  • gumikacsa
    ja, az mnekem is tetszett. Egyébként a legjobb mindhárom bennehagyása lenne.
  • Boconadi
    nekem a tükör leginkább a legelső 18WoS-ban tetszett, ahol a B és a V betűt megnyomva csak adott egy jó kis tükör nézetet fps csökkenés nélkül. Én ezt nagyon hiányolom a mostani sorozatokban.
  • Solt
    persze... most is lehet! :D pl amikor jösz ki egy telephelyről és merőlegesen állsz a főútra, akkor nagyon jól jön, hogy oldalra lehet nézni... bár van egy két gépes aminek ilyenkor csak az oldalát látod belülről... :D
  • Doog
    Hát sajna én nem tudtam rá állítani egyik gamet sem a kormányra de a 18wos-ba a numerikus billentyűzettel lehet jobbra balra nézni és át szoktam állítani a gáz/fék/jobbra/balra gombok közelébe és nem kell az egérrel vacakolni.
    Sztem ez is egy megoldás lehet.
  • DJ BP
    ja lehetett oldalra nézéshez is gombot rendelni? Biztos elnéztem, én is egérrel kínlódtam :D
  • Solt
    Az oldalnézeteket a kormányon lévő gombra, vagy a pillangóváltóra állítom és így tökéletes! Amikor előre nézek nem takar ki semmit, amikor meg a tükörbe akarok nézni, akkor egy gombnyomás és kész, amikor pedig elengeded magától visszaáll középre! :))
  • DJ BP
    egér nélkül hogy tudod megoldani? Mert én nem találtam ki :)
  • Solt
    tekintettel arra, hogy szimulátornak próbálják eladni, legyen is fix a tükör! egér, és trackir nélkül is szépen meg lehet oldani, hogy jól használható legyen! :) ha rajtam múlna külső nézet és automata váltó sem lenne! :D

na jó külső nézet csak azért, hogy lehessen gyönyörködni a gépben! :D
  • Magnumrolcsi
    Viccnek is durva volt.
  • Doog
    Majd én leszek házigazda. :P
  • gumikacsa
    én egyszer kértem házigazda jogot a rignroll topikba, de le sem bagóztak, azóta sem kaptam meg. Beválalnám, de nem kérem mégeccer, mert ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nem foglalkoznak vele.
  • Pepsi Twist
    Te ott a kamionban!

Látom te nagyon kamion őrült és megszállott vagy!
    Nem-e akarsz-e te lenni itt a házigazdag? (de a bannert én csinálom!)
  • gumikacsa
    ezért kell a trackIR, és ako nem kell egerezni...
  • zolo
    Én kormányon a pillangóváltóra állítottam a jobbra-balra nézést, és így átvan hidalva a probléma :D
  • Doog
    Fú csak jönne már ki !!!
  • Tc 81
    Nos igen mind a 2 megoldásnak van jó és rossz oldala is. Ha mi dönthetnénk melyiket részesítjük előnyben, az jó lenne. De sajnos ennek még annyi esélye sincs mint a rendes eupótoknak.
  • V43 1105
    Engem a másik megoldás idegesít .. mindig mozgatni kell az egeret, ugyanis zavar a kilátásban ..:D
  • Bandi 18
    Szerintem meg épp nem jó helyen van. Sokkal jobb az a megoldás mikor F2-vel előhozod a képernyő két oldalára. Ez már a Convoyban sem tetszett örökké az egérrel kell szórakozni hogy lássak és nem tudom a visszapillantót beállítani mert fix a helye.
  • Solt
    ez egy kulturált figura egy török kamionoshoz képest!
  • Solt
    Na végre normális helyen van használható visszapillantó!!
  • V43 1105
    Kár hogy maradnak, remélem azért valamit a te dolgaid közül tudsz majd átpakolni :D , mondjuk egy új Magnumot, vagy a Schwarzmüller pótodat :D
  • V43 1105
    Őőő, tudod melege volt, és levette a Nike felsőjét nah .. :D
  • gumikacsa
    hát azok nagyon úgy sejlik, hogy maradnak... meg ahogy elnézem a kamionok is elég lowpoly-k lesznek...
  • leho94
    Csak azok az amcsi pótok...:S
  • SitatiS
  • Szabi84
    Ez a szakadt fehértrikós figura nemigazán illik ebbe a magnumba, lecserélhetnék valami kulturáltabb fazonra:D
  • gumikacsa

• sharpwrz
    Hát ja, mondjuk nálam sincs sok ideje pihenni a képernyőnek...
  • Schwarz
    minek a "képernyő"kímélő? úgysem látod...
  • sharpwrz
    Bocsánat én ezt nem tudtam!( hogy régi, meg hogy nem teljes!)

A leírásnál találtam, és gondoltam közzéteszem...
  • gumikacsa
    ez nem ingyenes, csak ingyen letöltheted, 1 darabig működik, aztán kéri, hogy aktiváld. egyébként már nem friss cucc, lassan 1 éves lesz.
  • sharpwrz
    Megvan a lényeg! A kiadó ugyanaz mint aki a fejlesztő!SCS Software

Amugy közzétettek egy ingyenes képernyőkímélőt is! Használjátok egészséggel, nekem tetszik!
  • sharpwrz
    Nem velem van gond, mert akkor az én Forrásomnak a forrása a rossz, ami állítólag maga a cég, de nem tudom biztosra...
  • ngcsnet
    kétlem, csak a forgalmazók szeretnek ilyen kategóriákat létrehozni, és néha nem igazán passzol, pl. régebben minden autós játék "sport" kategórianév alatt volt kapható, és a leg-irreálisabbakat is "szimulátor"-nak nevezték, ami részben igaz, de az idők változnak...
  • N o N a m e
    reméljük..!
  • gumikacsa
    Nem hinném. Rossz a forrás :P
  • N o N a m e
    "Kategória: szimulátor, sport, verseny" - mi? sport? verseny? KoTR utánzat lesz?