140239
Euro Truck Simulator
-
#773 De ugyanezt eljátszotta 1 oldallal ezelött! -
#772 bannert sem tud olvasni -.- -
#771 Most írták be a fejlécbe szinte már üvöltő piros betűkkel, hogy még nem jelent meg!!! -
#770 35 évesen valaki ekkora segg legyen -
#769 veled miujság van? az ilyen ember minek fórumozik aki egy oldalt..ismétlem:Dlegalább egy oldalt nem bír visszaolvasni!!! NEM LEHET LETÖLTENI SEHONNAN MÉG!!!! -
TottiZsolt #768 -
volfika #767 Hello!
Hol lehet ezt a játékot letölteni az sem baj ha fizetös oldal
A cimet dobjátok be a privibe
A segitséget elöre is köszi
-
#766 nekem se jelenik meg a banner... -
#765 vagy mégsem -
#764 Sztem roszul van linkelve! -
#763 nekemse -
#762 Nekem most nem jelenik meg a fejléc. XD -
#761 igen igen már intézkettem pirosra :D -
#760 Jaja, szerintem is, a betűszín lehetne olyan, ami látszik is, anélkül, hogy kifolyna tőle a szemem... -
#759 láttam... -
#758 Inkább azt írd, hogy láttam, mert nem biztos, hogy mindenki látta már. -
#757 láttuk... -
Solt #756 Szépek... ez nem Berlin?
-
#755 Ezeket már láttátok? Szerintem szépek!
-
#754 LOL, most nézem a kiírást a fejlécben. XD De valami feltűnőbb kéne.
-
#753 naja csak az a baj hogy csak 1 idő után lesz jó -.- -
#752 Ha a magyaroknak kellene ezt játékot megcsinálni enyise lenne!Amugy ezis már elvileg kijött még 2007 ben!De,ha minden évben csinálnak ezután eu-s gamet is akkor 1 idő után csak jo lesz! -
#751 meg ez akkora f*szság amcsi kamionból ezret találnak nemigaz hogy nemtudnak beletenni 15-20 EU-s kamiont mert sztem elsőnek ennyi elég lenne meg eu-s pótokat nemtudnak hát akkor akik annyira modolták pttmet meg ezeket azok hogy csinálják nemigaz hogy ilyet nemtud az scs:S -
#750 Még az mindíg nem jött ki ? PFFF -
#749 xD -
Tc 81 #748 Nem azért, hogy védjem őket. De ők legalább csinálnak vmit. A konkurens Ring'n'Roll meg már olyan mint a szentgrál. -
#747 remélem én is... -
#746 Utóbbi időben, amit simulator néven adnak ki, az minden csak éppen nem szimulátor :) Remélem nem lesz igaz erre a játékra... -
#745 Remélem ez nem lesz olyan mint a Bus Simulatorok! -
Peti 6425 #744 Jaja, elég gagyi pótok vannak a képeken, meg kevés kamion. Hát lenne még mit alakítani, remélem nem valami apró hülyeséggel tökölnek eddig, hanem a felsorolt dogokat építgetik. -
#743 amíg normális eu-s pótok nem lesznek, kine merjék dobni :D
elég nagy bukás lenne -
#742 vajon mikor dobjak ki? marmint a jatekot ... -
Solt #741 próbáltad már? :) beállítás kérdése... értelem szerűen nem kell akkorát fordulni mint élőben, tehát kis fejmozgásra a kamera nagyobbat reagál... nagyon jó dolog... ha hülyeség lenne, akkor nem hiszem, hogy a virtuális vadászpilóták használnák... -
#740 Abban az a jó, hogy ha elfordítod a fejedet, akkor oldalra néz az interior kamera, de te nem látod a monitort. XD -
#739 meg a kerekek meg a csávó:( -
#738 New Gallery:http://www.eurotrucksimulator.com/gallery.php?gal=3 -
#737 na kocka :D
buék -
#736 Hát ha európa lesz benne akkor elképzelhető -
#735 lenne egy kerdesem, ebbe a game-be benne lesz egesz europa ... mondjuk elindulhatok Magyarorszagrol es celba erek Nagyvaradon ...?:)) -
rics88 #734 ja bocs ez nem ide való az ALH fórumba akartam