140239
Euro Truck Simulator
-
#814 legközelebb az ilyeneket meg sem nézem :D kisatírozom a monitoron! :D:D:D -
Solt #813 Ha tudod, hogy mi a szándéka, akkor minek ugrasz rá? :) Nem kell észre venn... ennyi... -
#812 aha nem véletlenűl írtam sértőcc nek -.-
de ez nem lámaság hanem szándékosan bosszantja az embereket nem hiszem el hogy nem látja KÉPTELENSÉG! -
Solt #811 Egyébként, ha házigazda akarsz lenni, akkor jóval több türelem és mások iránti tisztelet, akármekkora láma is! Egyébként így helyes: sértődsz -
#810 :P -
#809 St topikba is ilyen láma szal.. -
Solt #808 Ezzel a helyesírással inkább ne is tedd! -
#807 éntőlem lehetnél !! :) -
#806 még te sértőcc meg? -.-
OTT van a bannerba hogy NEM JELENT MEG! mit nem lehet ezen elolvasni? (ez ahova írok e fölött kb 2cm-el feljebb van az hogy !!!MÉG NEM JELENT MEG!!!) -
kislalik #805 ha itt ien kedvesek az emberekakkor inkább nem irok. -
#804 A piros iKSZeknek mi köze van a ps-hez? (btw a ps alatt mit értessz? PhotoShop?) -
#803 amig ilyen stílusban irkálsz részemről biztos nem leszel házigazda. -
#802 BANNER ISTENEM OLVASD MÁR EL A BANNERT F@SZOM!!!! wáááááááááááá kikészítenek az ilyenek (ha most házi gazdag lennék minden szó nélkül kitörölném) -
kislalik #801 hello!bocs a zavarásért!már megjelent ez a játék?mer nekem naon tetszik.ha megjelent akko honnan lehet letölteni?előre is naon szépen köszönöm! -
#800 jaja, ma van, és köszi -
#799 Neked meg boldog szülinapot!!!!! (ha ma van:) ) -
#798 jajj azok a csúnya ps-stílusú piros x-ek meg a haulinos pótkocsik :S
de azért minden király csak így tovább, full uncsik már a 18 wos részek -
CseNo #797 Én meg nem arra írtam hogy az a csúnya :D -
#796 Egyébként alulról a 3. képen a bolt (ami előtt a kocsik állnak) szerintem teljesen olyan, mint a budaörsi Tesco. -
#795 Nemis a pótra mondtam, hogy szép. A környezetre, és az útra. -
#794 Majd csak csinálnak EU-s pótot...remélem. -
CseNo #793 A pót meg az XXXXXXXX hányinger szerintem -
#792 -
#791 Jah, nemtom, hogy mértnem képesek EU pótokat belerakni, ez márfelháborító. Na mindegy, majd rakunk bele mi. -
#790 az utsó pót milyen gagyi 3 tengelyes de duplák a kerekek és még nemis tréler hanem sima flat bed vagy mi:XD -
#789 Mért most hol itt a gond ??? :D
Egyébként csak egy kérdés: A játékot honnan szerezhetem be ???
-
#788 itt most ebben a helyzetben egyedül te vagy a tahó
csak olvasgatnod kellene egy picit, ahelyett, hogy balfaszkodsz
a másik meg, hogy némi odafigyeléssel elkerülhetnéd a problémákat, de ugy látom téged mindig megtalálnak, nem is csodálkozok ezen :DD -
#787 2 hete ugyanezt kérdezted, ugyanilyen bunkón leugattál mindenkit, és ugyanúgy megszívod érte! -
#786 én csináltam már moziban, szal ez gyenge próbálkozás volt -
#785 belső információk? -
#783 Gondolom.. -
Desert #782 ugyanaz lesz mint a 18 wos sorozat csak europába?:D -
#781 Na szoval, a jatek 2008 elso negyedevebe fog megjeleni, ezt szemelyesen nekem a jatek fejlesztoi mondtak telefonon :) szoval semmi panik 2008 Q1 :) -
#780 Csúnya, csúnya, reagáltál rá! -
#779 -
#778 Honnan lehet letölteni? -
#777 Najó de amint észrevetted ő nem azért kérdezte meg mert késöbb került ki a bannerbe hanem heccből, mivel ezt már az előző oldalon is megkérdezte! És igazad van nem kell reagálni többet ezekre a kérdésekre, levannak szarva! -
#776 nem a te dolgod, ki mire reagál :DDD -
#775 azért ezzel hagyjatok fel, ugyanis a banner később került ki mint mielőtt megkérdezte.
Az hogy 35 éves az meg egy nagy baromság. Én 200 vagyok, elhiszitek? nem. Ennyi. Kb 13 lehet...
Elég legyen már abból hogy örökké lehurrogjátok azt aki megkérdezi hogy honnan/mikor lehet letölteni. Ott a banner, itt a fórum, ott a kereső, ha nem tudja használni vessen magára, ne reagáljatok rá. -
#774 jaja :D