140239
Euro Truck Simulator
-
#854 Természetesen Prism3d motor lesz alatta, mi más is lenne, hisz ez a cég saját fejlesztése. Most egy kicsit gondolom, finomítottak rajta, de ha megnézed a képeket, egy az egyben a Haulin. Nem sokban fog különbözni, pár európaibb modell, meg kamionok, ennyi lesz a különbség. -
#853 Hát, nálam is ígyvan, pedig simán kéne mennie, a Prism3D optimizálatlan és eléggé bugos, de sajnos nem hajlandóak lecserélni. (Szerintem nincs pénzük egy normális játékmotort fejleszteni. ) -
#852 Elvileg újabb prism3d motor lesz benne. -
#851 de nemértem miért nem csinálnak egy jobbat a haulin is tök gagyi graf meg minden oszt gépmen(alul config)tükörrel akadozik meg kifagy:S
-
#850 jaja -
#849 Nem hiszem azt, de szerintem az a legjobb, de ezt sem írtam, nem tom hogy mért kell egyből üvöltözni. XD -
#848 Elméletileg Ja! -
#847 Végre egy értelmes kérdés!(nem off) -
#846 ezt is prism3d motor fogja majd hajtani? -
#845 ne vállaljon már el még senki semmit, tök felesleges
még csak Demo se jelent meg nem hogy a játék, addig meg majd benéz 1-1 modi... -
#844 Én elvállalom a házigazdaságot -
Solt #843 Pedig elkelne itt egy kis atyai szigor! -
#842 Gatya a nyanya és a szent ürülék nevében ámmen! :D -
#841 Csakhogy nem leszel az .. -
#840 Isten óvjon minket -
Solt #839 Ketten kéne itt házigizdáskodjunk... csúnya világ jönne a globalizmus friss gyümölcseire!!! -
#838 -
#837 A zárójeles részre elég ratyi az odds. -
Solt #836 Nekem is muszáj! :))) -
#835 Te azt hiszed, hogy ha Te a sz*ros photoshopot használod, akkor csak az létezik?
Én se azt használom pl. -
#834 Na most muszáj hozzászólnom.
Szerinted a Te általad írt "2100-ben" miért jobb az Ő általa írt "2100-ban"-nál?
Merthogy utóbbi a helyes.
Szerk: Solt: Mert nekem lehet -
#833 tökmindeggy -
#832 De, jól írtad. 2008.??.??. a hivatalos megjelenési dátum... -
#831 Nem. -
#830 Pontosan nem tudjátok mikor jelenik meg?
2008.??.?? -
#829 ezt most szerintem benézted, mert kettőezeregyszázBAN... -
#828 Akkor meg kéne házigazda. -
#827 Témaindítóként nem is tudja .. :D -
#826 Hm, danyr nem túl sűrűn moderálja a fóumot. -
#825 Hát nemhinném, hogy Paint-ben. Mondjuk lehet más, én Photoshophoz meg Painthez meg 1 kicsit GIMP-hez értek. Na mindegy. -
#824 És te honnan veszed hogy psben csinálták? -
#823 Hogy azokat photoshopban csinálták. Egyébként elég ocsmányak, Haulin'-ban is. -
#822 Akkor te még nem hallottál képszerkesztő programról, vagy teljesen analfabéta vagy internetből, mert ha belinkelik, akikor módosítani is lehet. XD -
#821 ben.... (én direkt nem írok helyesen na de azért ilyet még én sem csinálok) -
#820 jol van. Ülj le, Eggyes. -
#819 1.Jó kifogás:D:D
2. Elférne 1 hszban
3. nincs:D -
kislalik #818 csak azt hittem h azt nem lehet változtat és 2100-ban is ez lesz kiirva -
kislalik #817 jóvan bocsi -
#816 Szerintem nem is vesztenénk azzal sokat. -
Solt #815