140239
Euro Truck Simulator
-
Solt #1320 Így van, felesleges, én csak a vágyaimat fejeztem ki, erre Te (#1310) belerondítottál a lelkivilágomba, ezért lettem morcos, de békepipa elszívva! :)) -
#1319 Nah léynegtelen veszekedni..
Majd ha kijön kiderül milyen lesz... -
Solt #1318 Nem azt kértem, hogy a ponyva fodrozódjon a menetszéltől, vagy a fizika szimuláljon egy rakomyány elmozdulást (Például folyadékmozgás a tartályban, vagy az akasztott hús belengése) Alap dolgokat említettem meg, amikhez semmi más nem kéne mint odafigyelés, és nagyban javítanák a játékélményt.
Egyébként több olyan szimulátor van, ami elég közel áll a valósághoz: LFS, IL-2, FSX, RFactor+modok, Lock-On (SU-25T) -
Solt #1317 Hát ahogy látom elég rendesen rászorulsz! Próbálj meg emberi hangnemben társalogni, ha valamivel nem értesz egyet akkor érvekkel várom a reagálásod! -
#1316 a 2. képed fasza a merci jele XD -
#1315 ahha egész jó :D -
#1314 amúgyis te gamoltál már valaha valami olyan "szimulátorral" ami pont olyanvolt mint az igazi??
-
#1313 Ehh nehogy teoktass már ki "szimulátor".... -
Solt #1312 Kisöreg tudd ám hányéves vagy! Banner alsó széle közepe! Segítek: Simulator! Van kérdésed? -
#1311 Közúton 80-nal szoktam menni, ha beérek egy városba, akkor az első lámpánál elég nehéz megállni. -
#1310 Hát még a kis bigátdat nenyalják meg? -
#1309 A pótok már végre jó helyzetben vannak, de amikor kanyarodik, a pót eleje sajnos bele bugzik a fülkébe :D Nembaj, reméljük nem így marad...
-
Solt #1308 Ez extra? :)) Ezeknek alap dolgoknak kéne lennie! :) -
#1307 Hát azért ennyi extra nemkell bele..Sztem ennek a fele is elég ebbe:) -
Solt #1306 Az az... sebesség határoló, retarder, ahogy illik! :) Emelkedjen az a fülke amikor nulláról indulok 40tonnával, érezzem, hogy csak a vontató akar menni, a 40 tonna pedig inkább maradna egy helyben! :)) Fékezésnél pedig fordítva! :) Ezenkívül pedig "sziszegjen", "csattogjon" az a váltó... amikor feleket vált, akkor az rövidebb ideig tartson mint amikor egészet... és szeretném azt is hallani, ahogy zenélnek a szintező szelepek! :))) -
#1305 Én megbírok..Meg nemis 80-90el kell menni:D -
#1304 De azért remélem, hogy itt jobb lesz a fék, mint a Hauloin'-ban, mert ott soha sem tudok időben megállni a pirosnál, csak ha 30-cal megyek. -
#1303 Jah énis...Haulinba kicsit érdekes a fizika:D Meg lehetne benne sebességkorlátozó ne lehessen 120-150el menni mert néha elfelejtkezem róla és már 120al mek nem 90-el:S -
Solt #1302 Ez a grafika számomra már tökéletes! :) Remélem a fizikára is gyúrnak egy kicsit... érezni akarom, hogy 40 tonna van a seggem alatt! :))) -
#1301 Gyáá Jóólesz a gamma tutteee!
Csak remélem hűtős pót lesz benne.:P -
#1300 Hopsz, az egyiket rosszul linkeltem:
Nah, egyelőre ennyi hsz elég is lesz. :D Ha lenne szerkesztés gomb, akkor szebb lenne az élet! :D XD -
#1299 Néhány képet kihagytál:
-
#1298 Nemrossz de remélem modolható lesz:) -
#1297 De az AI által vezetett kocsikban még mindig nincs sofőr... -.- Na mindegy, majd raknak bele, és reméljük, hogy a kamionokban sem ez a latin-amerikai fószer lesz. XD -
#1296 JEE!!!! Végre EU pótok vannak!!! -
Solt #1295 Hmmm... alakul... kijöhetne már egy demo! :) -
Szabi1991 #1294 új képek:
-
#1293 Végre! -
#1292 -
#1291 Jó abbahagyom!
-
#1290 Szerintem szar lenne NFS kamionokkal. Hisz "...nem a sebesség hanem a méret a lényeg"! De ki miért szereti a kamionokat vagy milyen az ízlése. Ez Euro truck szimulator topic heló! -
#1289 jó szlogen
-
#1288 -
#1287 ETS ProoTrucks -
#1286 Haggyátok már azt a szar NFS-t.. -
#1285 ja meg be lehetne csövezni az autókat pl:pro street -
#1284 Na jah..:) -
#1283 a grafja lehetne olyan mint az NFS... -
#1282 Hát remélem is... Beleborzadok, ha belegondolok, nfs stilúsú kamionos játék. Ekkora baromságot. -
#1281 de szerintem az is marad sajnos