140239
Euro Truck Simulator
  • Máté94
    Olvass!és Tanulj!
  • mazsola89
    Bocs lehet hogy hülyeséget kérdezek de komolyan nem jelent még meg vagy mi a ...
  • Boconadi
    H-váltó? :D
  • Boconadi
    olvassál már vissza
  • Magnumrolcsi
    Első képen a nyergesen furcsán van a pót.. :S
    Spoiler van gányúl rajta?!
  • Fodorgyurma
    ja meg mikor előtted átmegy egy mami akkor sajtufék plussz motorfék az véletlenül ott lessz az ülés mögött a 40 tonna egyrésze
  • AudiQuattro
    ...Ez a játék garfikailag 2004-ben tart.Elég hozzá sztem 128 mb-s videokari is:(,ahelyett h 512,nagy ramú gépekre csinálnák Pl:Alan Wake aki a google/képekbe beüti tudja miről van szó!!!A mostani játékok igaz 2 DVD-s en(blu-ray)el jönnek ki(kb.5-10 giga ig)de a grafika az grafika,nem ugy mint még ennél.Azért párszáz mega a 18 wos sorozat.De mindenesetre még ez az egyetlen kiadó ami kamszimmel foglalkozik:(:)
  • AudiQuattro
    ...Ez a játék garfikailag 2004-ben tart.Elég hozzá sztem 128 mb-s videokari is:(,ahelyett h 512,nagy ramú gépekre csinálnák Pl:Alan Wake aki a google/képekbe beüti tudja miről van szó!!!A mostani játékok igaz 2 DVD-s en(blu-ray)el jönnek ki(kb.5-10 mb ig)de a grafika az grafika,nem ugy mint még enél.Azárt pársáz mega a 18 wos sorozat.De mindenesetre még ez az egyetlen kiadó ami kamszimmel foglalkozik:(:)
  • Penge88
    Még szerencse... Mi szart kapnánk már akkor. Most az NFS utolsó 4 részéből indulok ki... sry az offért.

Amúgy jók az új képek, a grafika meggyőző és én is támogatom Solt véleményét, sebességlimiter 90-nél (amit tuningal ki lehetne szereltetni, akit zavar), kuplung támogatása, H-váltó támogatás, fél és egész fokozatok váltásának lehetősége, rendes műszerek a műszerfalon, amik tényleg mutatnak is hasznos informásiót, a 40 tonnás "érzet", és még sorolhatnám... annyi ötletem van még, annyira jó lenne, ha tényleg egy jó szimulátort kapnánk.
  • LeWyTy
    Persze, viccvolt
  • AudiQuattro
    Meg ha már csinálnak akkor lehetne uj:Kögel,Schmitz,Schwarzmüller,langendorf,Lamberet
  • AudiQuattro
    Sztem ez király lesz.De a ponyvás póton a ponyva jól megvan csinálva,de oan mint a king of the road-ban.:(
  • daf xf
    Jah csakhogy nem az EA-games fejleszti a gammát hanem az Scs..
  • Boconadi
    Nem szemüvegféle. Ahogyan a videóban is szerepel, sapkáról müködik, amelyre ledek (legyen az akár infra is) vannak szerelve. Na most ez lehet 1, 3, illetve 4 pontos. Ezeket a ledeket érzékeli a monitorra szerelt cucc (ez helyettesíthető webkamerával is [lásd: freetrack, topikom]).

#1342: remélem, hogy ez valami poén akart lenni.
  • Versace21
    Kőszi szépen,valakit csak érdekel azt is.....
  • Szabi1991
    off: jó a topikod -.-"
  • Versace21
    Kőszőnőm
  • Pepsi Twist
    ha jól értettem szkenneli a környezetet (alap kép) és azt viszonyítja képhez mint közép nézet és ha már 1 milimétert eltér az eredeti képhez akkor a játékban is :D
  • LeWyTy
    De ha elforgatod a fejed nemlátod a monitort
  • Versace21
    Jah,az a szeműveg féle?Kőszi a segitséget
  • Szabi1991
    amerre mozgatod a fejed, arra mozog a játékban is a kameranézet :)
  • Versace21
    ne hari,nem vagyok teljesen bolond,csak nem tom mi az a tarckIR.Súgjátok meg nekem
  • Solt
    Azonnal vennék egy G25-öt és egy TrackIr-t! :)
  • gumikacsa
    Sziasztok Skacok!

Nemrég értem haza, átfutottam a képeket. Az a ponyvás pót igen érdekesen áll a magnumon, de az a többi képen sem jobb. A ponyvás pót nem lett a legszebb. A rolóponyvás pót elmegy, a tartály pót már határozottan tetszik, de a legjobb a csőszállító.

Még egy észrevétel a képek alapján, hogy a spoilerek addonok lesznek (mondjuk ez alap lenne), mert a kék Volvón nincs, eddig pedig minden képen volt.

Volt itt némi vita, abból amit Solt írt (#1306). Jól mondja, ez nagyjából szintén alap kellene hogy legyen... Mert, ami eddigi részekben legkevésbé tetszett, az a sebességváltás. Rohadtul illúzióromboló.
    Bár most hozzá kell tennem, hogy nagyon bízom a készítőkben, hogy nem kapkodják el, mégiscsak egy EU-s, remélhetőleg közelebb áll a szívükhöz. Csipáznám, ha támogatná a kuplungot, és a TrackIR-t.
  • Truck Driver001
    Első képen azért a spoiler befigyel a ponyvába^^
  • Szabi1991
    az 1-8 évig terjedő szabadságvesztésedet ?...-.-'
  • LeWyTy
    kössz a linket má töltöm
  • Szabi1991
    link !
  • Máté94
    Tanulj meg olvasni!Idiót!
  • Szabi1991
    nem hagytam ki, csak hangulat rombolok, ezért nem tettem be ide....
  • Szabi84
  • Kenworth
    Letölthető a játék? Ha igen honnan?

• Attila889
    úúú nagyon vagány...már kegyetlenül várom XD
  • leho94
    Legalább vicces lennél pazz-.-
  • Fodorgyurma
    megvan neked a game vagy mi??
  • LeWyTy
    Nekem má megvan csak épp elkell mennem
    És linket se tok adni mer a barátom elutazott