140239
Euro Truck Simulator
  • rico1
    Igen, én is remélem!
  • [HUN]FaTaL
    Az összes 18wos topicot ki vettem már a kedvencekből én is, borzalom ami azokban megy. Mindenki veri a nyálát a privát cuccaira, ha valaki kérdez azt leugatja stb.. Ez sem állt már messze tőle hogy töröljem remélem rend lesz:)
  • caseih9400
    "...szedjük össze a gyakran felmerülő kérdéseket..."

Hol lehet letölteni a játékot ?
  • Solt
    PTTM már rég, a Haulin és a Long Haul pár napja... elképesztő ami ott megy! :( Bízom benne, hogy itt rend és fegyelem lesz mostantól! :)
  • N o N a m e
    Haulin és PTTM? nekem is törölve vannak :D
  • Solt
    Na végre! Két 18 wos topicot már töröltem a kedvencek közül, ez sem állt már messze tőle! Kérlek szigorúan tedd a dolgod! (off, személyeskedés, unintelligens megnyilvánulás, helyesírás) Sok sikert!
  • gumikacsa
    Végre rend lesz, éppen itt az ideje.
  • LTomi
    A FAQ-ba le lehetne írni az ETS hivatalos FAQ-ját lefordítva, a megjelenést, meg még sok mindent.
  • Schwarz
    Tehát akkor szorítkozzunk kizárólag az értelmes, kultúrált, témához kapcsolódó hozzászólásokra. Az erősen offtopic hozzászólások kérdés nélkül törölve lesznek!

Fogok készíteni FAQ-t, szedjük össze a gyakran felmerülő kérdéseket, lehetőleg minden féle anyázás nélkül!

A bannert is áttervezem, szerintem jó ez alapnak, csak a szöveget kell máshogy megoldani, valami táblázattal pl.
  • Schwarz
    Ámen.
  • Boconadi
    Erről szól az egész... Sok kis hülye újreg idióta, akinek marha sok ideje van, és kínjában nem tud mit csinálni, emellett fogalma sincs a fórumozásról, itt jártatja a lepcses száját azokkal szemben, akik normálisan használnák ezt a fórumot, ill. most kezdené.
    Mind a pttm, mind a haulin, mind az összes 18wos játék fórumának színvonala lecsökkent az utóbbi időben... Sok ősi tagnak nincs gusztusa bejárni, egyáltalán bele olvasni sem az ott levő hozzászólásokba, nem hogy írni oda. Mert mit lát? Folyamatos offolást, köcsögölést, személyeskedést...
    Igen, a kezdők lámák, lehet szidni Őket, hogy "hát nem látod, hogy ott a baszott nagy felirat???", de lehet rajtuk jókat is kacagni.
    Gondolkozzatok már ha tudtok: ti hogyan kezdtétek? Itt a tizen nemtudom hány kurvakirály "fórumos" tag közül legalább 8-at kitudnék emelni aki így kezdte... Így van? Így van.

Már régóta bennem van az a kérdés, hogy sok embernek itt a fórumon mire fel van ekkora szája? Miért mindenki ilyen retartált barom? Ha már annyi energiátok van, hogy egy új postot elolvastok, és lebasszátok, hogy ezt ne így, úgy, amúgy, akkor arra is lehene egy pici időtök, hogy inkább átfuttok rajtuk, vagy inkább segítetek nekik. Ja, de bocsánat, hát itt mindenki kurvajó, mindenkinek megvannak a privát cuccok, és azt bizony már meg sem lehet osztani, mert beza arra már nincs idő biztos! Tartsunk már össze gyerekek... Tudjátok egyáltalán miről szól a kamionozás?

Nagyon sok olyan tag van, aki undorral megy be a topikokba, illetve már ki is vette a kedvencekből... Vegyétek észre: itt magatokról állítotok egy képet, és így dobjátok el magatoktól a scenet. Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy akinek offolhatnékja van, az menjen a gumiba, nyissa az idiótábnál idiótább topikjait, bassza a "rézt", tékeljen/spammeljen, mert különben sosem lesz ebből a társaságból már semmi, és ha már új tagok nem jönnek, legalább a régebb tagokat húzzátok vissza azzal, hogy normális stílusban írkáltok.
    Rágjátok át magatokat azon mielőtt írnátok, hogy ti hogyan kezdtétek...

Akinek nem inge, ne vegye magára...
  • LTomi
    Szerinted mért kérdeztem? XD
  • gumikacsa
    húzzatok már innen a jó francba offolni
  • caseih9400
    nem tudod ? o.O
  • leho94
    XD
  • LTomi
    Mi az a TÉK? XD
  • caseih9400
    mert akkoriskell -.-
  • leho94
    1500-nál minek ? -.-
  • Boconadi
    nem gumi.
  • caseih9400
    nem TÉKelsz ? O.o
  • leho94
    Az elég csúnya..Mármint nekem nem tetszik .
  • caseih9400
    Sztem olyan legyen a banner mint a Haulinba ... Legyen két kamion középen a logó és alulra hogy még nem jelent meg..
    sztem
  • V43 1105
    Igyis van elég off itt, úgyhogy egymás fikázását haggyuk abba, htx -.-
  • N o N a m e
    úgyis sokat jársz a modikhoz -.-
  • Pepsi Twist
    ok de csak akkor lesz ha valaki házigazdag lesz mert addig nem rakja be senki modit meg nem akarok zaklatni :D
  • V43 1105
    Banner ügyileg, valami szép igényeset plz, rajta FAQ, nem jelent még meg felirait, stb .. :D
  • Pepsi Twist
    igen azért igénytelen a szöveg mert én dobtam össze kb 20 másodperc alatt 2 kattintással paintba :D (a sok láma miatt)
  • Schwarz
    Mi a baj a bannerral? (azon kívül, hogy igénytelen a szöveg benne) inkább a Haulin topik bannerjét javítsa már ki valaki.
  • Pepsi Twist
    de segíthetek legalább bannert csinálni? (lehetek-e banner felelős?)
  • Truck Driver001

jó hogy megemlítettelek;)
  • Schwarz
    Köszi a támogatást. Küldtem mailt az ügyben.
  • AudiQuattro
    De Gyövő héten F1
  • AudiQuattro
    Már a 12.qva motor.....
  • Pepsi Twist
    nem mert már a második :D
  • AudiQuattro
    Kuss,most Talmácsi az élen...:D
  • caseih9400
    Ha már twist nem lehet...
  • Pepsi Twist
    haggyámá vazzeg :D 125ccm :D ugyan miaz? az igazi verseny 1800ccmnél kezdődi :D
  • Szabi84
  • AudiQuattro
    :D Igy van!Nah nézzük a motorversenyt.125 ccm-et!Addigis..;)
  • Pepsi Twist
    Ok. Én is támoglatlak ha már én nem lehetek :D