140239
Euro Truck Simulator
-
#1566 De most ezen úgy sem tudsz segíteni :) Aki hülye, az az is marad -
#1565 Egy dolgot hagytál ki.
Helyesírás.Legalábbis engem nagyon zavar,ha nyelvileg helyesen,érthetően nem tudnak összerakni egy Magyar mondatot.És a trendi szlengről,rövidítésekről,egybe írom a mondatot effektusokról ne is beszéljek...
Peace! -
#1564 Nem baj, de van egy érzésem, ez fog... -
#1563 SCS nem szokott késni a kiadással... -
#1562 lehetnének kisebb települések is szerintem amelyek csak 1 utcából állnak ja és szerintem az hiányzik a kamionos játékokból hogy nem lehet érezni a súlykülömbságet a kamion és a velünk szembe jövő autó között -
pzolika978 #1561 King of the road az isten!Mindjárt megkeresem és nyomatom!Azt látod szerettem. Bár a Zil meg a Gazella tuningolásán mosolyogtam.Akkor viszont lefagyott a vigyor amikor kilőtték a benzinkutat alólam.
Térképet láttatok már? Jó lenne ha az országút nem autópálya lenne,ha lennének gyalogosok és a városok kicsit jobban kidolgozottabbak lennének. -
#1560 Nem mondod?De úgy is csúszni fog, ezért mondtam augusztust... júniusba ígérik->nem jön->júliust ígérik, nem jön->augusztusba fog kijönni szvsz.. -
#1559 Na persze, van egy saját fejlesztésű grafikus motorjuk, és majd licenszelnek egyet, ez tök logikus...
Asszem, egyelőre nem szólhatunk egy szót sem, van 1, azaz EGY cég, aki kamionos játékot hajlandó készíteni(a softlab nsk-t nem számolom mert ők lehet, 2015-ig ülnek még a rignroll-on). Lehet, nem világszinvonalon, de legalább minden évbe kiadnak egy újat, ami picit mindig több, mint az előző. És most végre Európai kamionokkal, európai környezetben.
Szóval, inkább örüljünk, hogy van ez a Prism3d motor, mert ha nem lenne, valószínűleg a king of the road-on kívül nem lenne mit játszani, ha kamionozni akar az ember. -
#1558 2008 közepe június -
#1557 Azért végre tetszik, hogy adtak végre egy nagyon picivel jobb megjelenési dátumot.. sztem augusztusba jön.. -
#1556 Egy fps játéknak a motorja minek a "szimulátoréba"? Eleve nem úgy számolná a dolgokat szvsz.
Jó lesz ez a prism3d engine, és ahogyan kacsa is írta, minden évben újítják, bővítik, javítják, és egyre biztonságosabb.
Egyszer majd lehet olyan szintre jut, hogy mindenki azért esedezik, hogy prism3d-je legyen -
#1555 A játék gazdasági része az Across Americaban vagy a PTTM-ben is normálisan meg volt oldva. Aztán a Convoytól kezdve ezt kihagyták, ki tudja miért. Szerettem azt amikor jött az üzenet, hogy máris hamahama menjél el a kiemelt fuvarért és szállítsd le. Persze sose értem oda időben -
Neton #1554 Azért ne felejtsd el, hogy egy új engine fejlesztése sokba kerül és sokáig tart. De valóban licencelhetnének egy újabb motort vagy valamit, mert ez már kezd tényleg cink lenni. Nem azt mondom, hogy rögtön Unrel3 vagy CryEngine2 motor legyen (nem mintha lenne másik), de csak találnának egy rendeset. Meg szerintem a városok kihaltak gyalogosok nélkül. Meg az is milyen hülyeség, hogy átmész 1 piros lámpán és sehol 1 rendőr, de azért ha gyorsan hajtasz megbüntet... Szóval csomó mindent át kéne gyúrniuk játszhatóság szempontból szerintem. Nem beszélve arról, hogy baromi unalmas, hogy amint van 1-2 sofőrőd már dől a lé. Onnantól kezdve meg kár játszani vele, mert már nincs cél amit elérjek. Az mondjuk fain lenne, ha a cégmanagelés jobban ki lenne dolgozva. Mert mikor megunod a kamionvezetést, nyomsz 1 kis stratégiát. Aztán ha meguntad a stratégiát, vezetsz. :) -
#1553 úha :D -
#1552 A képek alapján valóságos autók vannak benne. Pl: Skoda, Audi, Volkswagen stb...
-
#1551 -
#1550 Azért a Haulin' sokkal szebb, mint a PTTM. (És nem olyan gagyi a fizikája mint a PTTM-nek.)
Egyébként az ETS-nek elég szép lesz a grafja, mondjuk a kamionok lámpáit jobban ki kéne dolgozni, nem csak odavágni egy képet. -
pzolika978 #1549 Nekem a haulin nagyon rosszul muzsikált,a pttm viszont jó nagyon,bár tény: a grafika már kicsit idejét múlt.Valamelyik nap betettem a King of the road-ot és tök jót mentem vele.Nem csak a grafika,hanem az irányítást is kéne már javítani.Az SCS nagyon sablonosan kezeli mostanában a kamionos játékokat,nincs nagy változtatás a különböző részek között. -
#1548 jah igen...meg más játékban nem igazán van prism3d motor...nkább unreal 3. vagy Crisys vagy Far Cry motor....És miért nem fejlesztik tovább a grafikát?Mert a PTTM és a Haulin között van azért változás grafikai téren...de az kevés...mert csak több lett a poligon...de a pálya ugyanolyan maradt :S
Remélem ebben a játékban azért lesz valami újjítás grafika terén is.Igaz én nem a grafikára megyek de azért már elvárnám hogy az SCS jobb grafikát teremtsen ami kellemesebb és tűrhetőbb is mint a prism3d :) -
#1547 Én úgy tudom, hogy az SCS fejlesztése a p3d, az összes játékukban az van. -
#1546 Félkövér most is, a betűméretet meg fogja a stíluslap, úgyhogy ígymarad. -
#1545 szerintem semmi baj a prism3d motorral csak újitás kéne rá...mert ez így nem jó hogy mindig ugyanazt dobják ki,egyébként ezt a cég csinálta vagy valahonnan bérelik(a prism3d motort) -
#1544 Sztem így jó.. -
#1543 betűk nagyobbak és valami feltűnőbb szín kéne... -
#1542 Mondjuk a betűk lehetnének nagyobb méretűek, és félkövérek. -
#1541 Nekem tetszik. :D Az előzőnél csak szebb lehet. XD -
#1540 Banner vélemények? Még nincs hivatkozás sehova. -
#1539 prism3D lesz itt is a motor, sajons. Mondjuk jobb, mint a semmi... -
#1538 remélem nem prism 3d lesz de a vga-val sztem nem lesz baj mert az egyik vga-m sm3-as amásik sm4-es:P -
#1537 Hát, ha nem írják újra az egész prism3d vacakot, szvsz tök mindegy milyen kártyád van. -
#1536 azt se lehet tudni még hogy sm3-as kártya kell-e hozzá vagy elég neki az sm2-es kártya? :D
Mondjuk ha prism3d motor hajtja akkor elég egy 64-es kártya -
#1532 nekem is van kormányom csak szar :P -
#1530 Nekem Genius -
#1529 Nagyon szépen köszi -
#1528 2008 közepén jelenik meg. -
#1527 1.Misem tudjuk pontosan
2. Passz :D -
#1526 Lehet hogy ez a kérdés elhangzott de én nemrég találtam meg ezt a fórunot és csak 2kérdésem lenne:
1. 2008ban de azon belül mikor jelenik meg?
2. Milyen lesz a gépigénye?
előre is köszi a válaszokat:D -
#1525 Látom vannak EU-s pótokról már képek...egyébként látom h a kormányokról beszéletetek nekem Logitech MOMO-m van:P -
#1523 Az elején én is azt csináltam, de egy idő után meg untam és rá jöttem, hogy nem is játszok vele. Most már játszok a haulinnal. -
#1522 a Pttm, Haulin topik csak arról szól már hogy ki milyen skineket csinál.. fogadok hogy csak azért játszanak a játékkal hogy skineket csináljanak :D